Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

aldrig mer…

HEJ MÅNDAG! 

Alltså, jag är inte kaxig idag. Jag känner i hela min kropp att jag bara vill ligga under täcket och blunda. I lördags fick vi ett ryck och svidade om till partykläder och mötte upp några utav mina vänner som härjade loss ute. Jag hade verkligen sagt att jag skulle ta det piano, A med. Men vi fick feeling och vi har verkligen så roligt när vi är ute tillsamman så varför inte?!

Det slutade med en kaoskväll med för mycket dricka och för mycket dansade så jag låg hela dagen, alltså hela dagen i fosterställning och tyckte så synd om mig själv. Vi hade sjukt roligt men en sak kan jag säga, aldrig mer alkohol (den har man dragit några gånger)…

Jag ville bara kika in lite snabbt och säga att jag lever men det är halvt. Jag ska in till salongen nu och ikväll ska jag till Emelie för att träna, önska mig lycka till. Hoppas ni har haft en härlig helg och en betydligt bättre måndag än mig. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson