mitt bästa foundationstips

 

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon vänner! 

Åh, jag klarade av gårdagen. Jag känner av träningen hos Emelie saftigt idag kan jag lova, men jag ser det positivt för allt slagg av alkoholen måste ha svettats ut igår. Men nu ska vi satsa mot en ny vecka, jag sitter med en kopp kaffe och förbereder lite inför en full dag på salongen. Men jag måste tipsa er om en foundation som jag använt ett tag som har förändrat mitt liv. Plus för någon vecka sedan kom ett pressbud från Sephora som innehöll den omtalade primern som finns i varje Instagram make-up video.


Vi börjar med basen, alltså denna har förändrat mitt liv. Det är ett innovativt vattenbaserat serum som hjälper till att skydda huden mot skador som orsakas av fria radikaler, samtidigt som det förbereder huden för en hållbar makeup. Alla använder denna som primer och jag måste säga att min hy ser flawless ut – jag märker en stor skillnad. Jag tycker inte om primers som gör huden matt, jag tycker hellre om primers med glow och mattar hellre ner med puder på dom ställen det behövs. Jag märker att jag inte blir lika fläckig under dagen samt huden får en jämnare känsla, ni måste bara testa den. Det går också att använda den som vanligt ansikts-serum – ett komplement till din hudvårdsrutin. Du kan också använda den som highlighter samt bas för ögonskugga – allt helt enkelt. Jag kommer aldrig släppa denna, gå endast att köpa online – under finner ni länken.

Farsali Unicorn Essence 495 kr (LÄNK)

Nu kommer vi till kungen, jag har använt denna foundation ett tag och för varje dag så älskar jag den bara mer och mer. Den kommer från Becca och heter ”BECCA – Aqua Luminous Foundation (LÄNK)”.

Jag har den i färgen ”Light” och det är en flytande foundation men som går att bygga till mer täckande resultat. Det är någonting med ljuset, jag har aldrig fått till detta naturliga glow i ansiktet utan att behöva använda highlighter som primer. Den är framställd med pigment som täcker och förbättrar för att spegla din perfekta hudton. Den ska skakas väl innan för att pigment och luminizer blandas ihop innan du duttar på den med en beautyblender (klick). Men, det finns ett men – pipen?! Jag blir galen på pipen som man ska fånga upp foundationen med, nej jag skakar och sedan häller på handen.

På alla bilder den senaste tiden så har jag använt denna foundation och det var längesedan jag fann en foundation som jag verkligen vill hålla fast vid. Vill ni unna er något nytt i sminkväskan så kan jag varmt rekommendera denna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Verkar ju jättebra.. Men du finns en produkt ja gärna velat se dig göra em first impression på maybelline tatoo peel of brows. Hade varit så kul o se då du är eyebrow queen♥️

  Emma 2017-10-26 09:16:49
  Svara
 • vilken är primören

  åsa 2017-10-25 07:09:12
  Svara
 • Den måste jag testa!

  emiliesbeauty 2017-10-24 21:17:38 http://emiliesbeauty.com
  Svara
 • Du ser fantastisk ut, trodde det var kärleken som gav sån glow <3
  Tack för tipsen kram Anna

  Anna Henriksson 2017-10-24 18:40:31
  Svara
 • Den verkar bra! Men kan du inte ta en ”vanlig” bild i ”vanligt” ljus. Allt blir ju ändå perfekt med perfekt ljussättning.

  Molly 2017-10-24 09:28:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!