The Wild One / Marc Jacobs Beauty

Hej fina ni! 

Vet ni, igår när jag var förbi salongen så hade det kommit ett pressbud med denna lilla rackaren i en påse från Vass PR. Kom ni ihåg när jag var på event där (klick) så stod jag och dreglade efter denna och idag fick jag den – så överlycklig. A tycker jag är beroende av paletter och han kan ha rätt i den frågan, älskar sminkpaletter. Jag kom hem, kände direkt att jag måste testa den direkt.

Jag såg färgen ”14 Hen Party” och kände att den kollade på mig och aldrig släppte blicken – jag var tvungen.

Jag satt endast med en filt och kollade på Idol efter denna sminkning men jag hade varit totalt redo för en skimrande utekväll. Jag satte på lösögonfransar från Huda Beauty (ad-länk) och ett nytt matt läppstift från Anastasia Beverly Hills i färgen ”Buff” (länk). 

Senaste veckan har jag använt en ny highligthter från OFRA Cosmetics som är så sinnessjukt KABAAAM – (ad-länk)

MARC JACOBS BEAUTY – The Wild One Eye-Conic Eyeshadow Palette 990 kr

Jag blev så nöjd, kan verkligen rekommendera denna palett. Jag tror den ska finnas att köpa i butik men hittar inte den inne på Sephoras hemsida (SWE). Fann den bara på den amerikanska hemsidan (HÄR-KLICK)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Fantastiskt vackert!

  Katrin 2017-12-21 22:38:08
  Svara
 • Hej Elin!
  Älskar din blogg.
  En fråga, hur har du fått dina bryn så breda, täta och fina? Jag kollade tillbaka i dina gamla inlägg och såg på dina bilder från flera år tillbaka att du hade mycket tunnare bryn då. Alltså kan du tipsa om några produkter eller liknande.

  jonna 2017-11-03 11:59:12
  Svara
 • Fin tröja! Var är den ifrån? 🙂

  Sara 2017-10-29 12:50:00
  Svara
 • Hej!
  Kan inte du göra videotutorial på denna sminkning??? <3

  Karro 2017-10-28 22:03:35
  Svara
 • Läste den här artikeln http://metromode.se/halsa/harguide-6-tips-for-dig-som-tranar-mycket-men-inte-vill-tvatta-haret-varje-dag/ och tyckte att jag kände igen vissa formuleringar. En googling senare såg jag att de under den första rubriken har skrivit nästan exakt vad du skrev i det här inlägget och det är uppenbart varifrån de hittat inspo: http://blogg.damernasvarld.se/elin/2014/08/06/sa-skoter-du-haret-vid-traning/. Är bara nyfiken på hur du känner när sådant händer? Var går gränsen mellan att inspireras och att kopiera, och vad är OK? Skriver själv en del och tycker att det är intressant att höra hur andra tänker. 🙂

  Sara 2017-10-28 11:15:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!