Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min lördag i bilder / Keratinhår, familjedag & storstädning

Hej alla fina! 

Har ni haft en bra helg? Jag har haft en underbar helg, så mysig. Jag gick upp tidigt igår för min lilla-syster Anna och bebis Molly skulle komma till Stockholm från Gävle. Jag bad henne välja vilken förlossnings-present hon ville ha och hon valde att jag skulle sätta i löshår på henne, haha. Anna har inte fastnat för Hairtalk utan hon vill ha den gamla hederliga tekniken keratin. Säga vad man vill om det, hennes ömkan är min lag. Det tog några timmar, brännsår på fingrarna och bebismys innan vi var klara. Jag har fortfarande inte förstått att hon har blivit mamma, en fem veckor gammal bebis – så overkligt. Molly skötte sig exemplariskt och hängde med oss hela dagen.

Jag fick testköra vagnen på stan, livrädd att jag skulle tappa vagnen och alla trottoarkanter som är livsfarliga. Det här med barn är inte min grej, jag känner mig så obekväm och jag tror att dom ska gå sönder. Efter några timmar på salongen var det dags att äta lunch och jag blev glatt överraskad utav A’s mamma, hennes man och A’s lillasyster som har kommit upp från Malmö. Vi hade planerat att äta middag tillsammans men jag blev så glad att få umgås med dom på dagen också.

Det är löningshelg och det var fullt överallt så vi kilade in på Vapiano och som tur var så fick vi ett bord. Jag lyxade till det med en oxfilé-pasta, den var riktigt god – att pasta kan vara så gott. Varför ska allt gott vara onyttigt?

Här har vi hela gänget, min lillasyster flydde fältet när jag tog upp kameran – hon hatar att vara med på kort nämligen. Men detta härliga gäng ställde glatt upp, så underbara människor.

Efter lunchen gick jag på stan med min syster och kikade lite i butiker, tog en fika innan hennes tåg skulle gå och därefter mötte jag upp A för att vi skulle hem och städa lägenheten till visningen idag. Vi var som två Duracell-kaniner och tog rum för rum och krigade tillsammans för att få det rent och fint. Nu får vi hoppas att lägenheten blir såld denna vecka, hoppas hoppas.

Sedan åkte vi till A’s lägenhet för att käka middag med A’s familj. Dom lånar hans lägenhet när dom är i Stockholm så vi tänkte det var mysigare att laga middag hemma. Vi blev bjudna på en kyckling-pasta och gott vin till – så snällt att dom hade fixat allt när vi kom.

Hundarna var med också, triss i vackra damer. Ni ser hur lik A är sin mamma? Så sjukt vacker är hon 🙂

Det var så mysigt igår, älskar familjemiddagar hemma mycket mer än att gå ut och äta. Vi åkte hem helt slut och försökte gå och lägga oss i tid för att vi skulle upp tidigt idag och städa klart det sista. Nu håller vi alla tummar och tår på att det går bra idag, vill bara få denna lägenhet ur världen nu. Hörs senare vänner, hoppas ni får en underbar dag.

PS: Är det någon som är intresserad utav denna soffa (ovan) så är den till salu. Bara maila mig på [email protected] om någon vill ha den  innan jag lägger ut den på blocket. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Innan jag läste texten tänkte jag samma sak.. vacker svärmor.

    Minns att det var så jobbigt med flytt och visning och allt och så skönt när det är över.

    ErikaJ 2017-10-29 22:33:16
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!