tankar om sovrummet

Inlägget innehåller annonslänkar!

Nya sängkläder från Ellos – älskar denna denna med fransar (t.v) KLICK.  Att få sova i tvättad linne är inte fy skam heller och just denna (t.h) KLICK hade en så fin blå färg – blev trött bara att skriva om den.

God morgon underbara måndag! 

Jag ska snart åka till Emelie (PT) för att träna, det var längesedan jag körde ett förmiddagspass men eftersom jag ska ha andra visningen på lägenheten ikväll så kan jag inte träna ikväll. Men hur som jag sitter och kollar på inspiration på sovrum, vi vill göra om sovrummet i nya lägenheten. Det ska platsbyggas nya garderober, måla om och vi ska även köpa en ny säng. Det nya sovrummet är stort, vi kommer få plats med en 1.80 säng samt finns det två stora fönster så vi hade tänkt att sätta upp dubbla skenor i taket så vi kan ha mörkläggningsgardiner inner och tunnare gardiner på ytterskenan, precis som på hotell. Vi vill även ha så vi bara kan trycka på en knapp så går dom ihop av sig själv, ska kika närmare på det.

Bilder lånade från Residence

Som ni märker så har jag och även A fått en dille för blått, vi vill ha ett blått sovrum. Men som vanligt med färg så måste vi åka och kika, jämföra för att få den perfekta nyansen för vårt sovrum. Som ni kanske såg i min senaste flyttvlogg (länk) så köpte vi en blå sammetssoffa och den kommer bli enormt vacker i vardagsrummet. Någon utav er som har ett blått rum hemma, hur upplevde ni det?

Om ni kikar in porslinet från Seletti (länk-klick), jag MÅSTE ha det – kan vara det finaste jag skådat. I samma serie finns även tekanna, kaffekoppar, tekoppar och allt som man behöver. Bara klicka på det som ni vill kika närmare på, jag blir galen på allt fint som finns.

Sängbord (klick)Bagbädd (klick)

Foto från: COCO’s Tea PartyRefinery 

Sedan mina vänner, gah. Jag fann dessa sminkbord när jag satt och scrollade igenom Pinterest och jag tänkte på det när jag var i Paris att det är så mysigt att sitta vid ett sminkbort i sovrummet och fixa sig. Jag måste mäta och känna av om jag får plats med det i sovrummet, då måste jag försöka kopiera bilden (t.v) för det kan vara det finaste jag skådat. Jag såg att det fanns så fina speglar inne på auktions sidan Barnebys (länk), kanske ska lägga något bud där.

Jag får fortsätta drömma mig bort när jag satt här och några timmar senare får jag den stora frågan. Lyckligaste dagen i mitt liv!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vi har målat med farrow and balls inchyra blue. Jag tycker inte alls om den (skrivit massor om det på min blogg ? Försöker få med mig folk på min sida men inget tycker vi ska måla om). Min man valde den och gillar den. För mig är den lite för varm. Visst är det mysigt men. Det är nånting… jag vill att allt ska ha samma färg typ. Känns mer harmoniskt. Och jg vill ha mer ljus (vi har ändå 3,40 i talhöjd och två fönster i sovrummet).

  Gällande gardinerna tror jag du menar voall (hur det bu stavas) men det brukar man ha på den inre skenan (alltså mot fönstret) och mörkläggningen på den yttre (in mot rummet) men nu när jag skriver mina parenteser kommer jag på att du kanske menade exakt så ? Vad är inre och yttre egentligen? Hur som helst. Vill du ha inredningstips finns det en del på min blogg. Skriver bara om inredning. Lycka till!

  Leila Roos 2017-11-01 23:12:25
  Svara
 • Mörkblått är riktigt snyggt i kombination med vita färger i rummet!! 🙂

  Mia 2017-10-31 11:36:31 http://www.canvasroom.se/
  Svara
 • Jag målade precis en mörkblå fondvägg i vårt vita sovrum, vilket kan vara bland det bästa beslutet jag tagit! Man får en sån härlig och harmonisk känsla när man kommer in i sovrummet nu, magiskt! Sen har jag tagit in lite blå detaljer som en blå filt, ljuslyktor, tavlor. Även ett par lampor med ett varmare sken, det är så fint tillsammans med den blå väggen. Är så nöjd! Så ni gör helt rätt genom att köra på ett blått sovrum tycker jag! 😀 Lycka till med flytten och allt! Stor kram!

  Elin 2017-10-31 09:22:29
  Svara
 • Jag har blått i hallen med vita möbler och en svartvit tavla på väggen när man kommer in.

  ErikaJ 2017-10-30 22:09:00
  Svara
 • Såå snyggt med mörkblått!

  Josefine 2017-10-30 15:15:09 https://daystyle.se/
  Svara
 • Jag jobbar som målare och känner nog att det behöver vara högt i tak (precis som på bilden) för att inte rummets storlek ska minska som sjutton av mörka färger ? Självklart en smaksak, men jag hade inte gått på mörka färger om jag hade normalt eller lågt i tak. Och sen ofc – matta färger, en 5glans eller mindre, I löööve it!

  Yes 2017-10-30 10:38:40
  Svara
 • jag har mörkblått sovrum, precis som dina bilder ovan och jag ÄLSKAR det! Finns inget rum som jag upplever sådan lung och ro i som där. Jag har kompletterat med vita gardiner och gröna växter, det är så fint 🙂

  Tina 2017-10-30 10:14:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!