ON FLEEKPODDEN / Spöken och psykopater

TITTA NOGA PÅ DENNA BILD – ser ni något annorlunda?

Hej vänner! 

Det är Halloween i luften och självklart drar vi till med en sann spökstorytime om ”lilla flickan i studion” som gick så långt att polisen blev indragen. Vi pratar också om psykopater – vad gör en person till en psykopat och hur upptäcker man dom och har du kanske en eller flera runt dig? Inför detta avsnitt så fick jag ett uppvaknande att jag faktiskt har en psykopat kopplat till mig och det skrämmer mig faktiskt. Jag tror verkligen ni kommer tycka om detta avsnitt.

Oss hittar ni som alltid där poddar finns och ni kan som vanligt nå oss på Instagram och Facebook under ”onfleekpodden” och vill ni skicka in självupplevda historier så får ni mer än gärna maila oss på [email protected]

NI KOMMER TILL VECKANS AVSNITT HÄR (KLICK)

Hoppas ni får en spöklig onsdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag ser ett spöke ?

    ErikaJ 2017-11-02 13:56:17
    Svara
  • Jag har ingen psykopat i min närhet men har hört att många chefer är just det.

    ErikaJ 2017-11-02 00:17:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!