Anastasia Beverly Hills @HayMarket

God morgon mina underbara vänner! 

Åh, igår kväll såldes min lägenhet – det är så enormt skönt att få detta ur världen och nu är siktet mot nya lägenheten i full fokus. Jag längtar så mycket och snart är även julen nära som jag älskar så mycket. Men hur som, jag måste visa er lite nyheter från Anastasia Beverly Hills. Förra veckan var jag på ett event på Haymarket där hela gänget från Anastasia var och fick även klämma och känna på allt kul där.

Ni vet hur besatt jag är utav smink-paletter och just Anastasia har mina favoriter. Det kommer ut en ny palett inom kort som heter ”PRISM PALETTE” som inte har kommit till Sverige än men som jag spanat in på Instagram och det fanns ett exemplar på eventet som vi kunde pilla på.

Här har vi den, vill ni kika närmare på den så kan ni klicka HÄR. Jag hoppas den kommer till min famn inom kort, den är magi.

Jag stod och fotade lite produkter i vanlig ordning. Ni undrar kanske lite vad man gör på alla dessa event och det man gör är att minga, ta bilder och få uppdateringar om dom produkter som visas. I detta fall fanns Anastasia Sverige på plats för att ge oss tips och trix om hur vi ska använda produkterna och vi får fråga om det är någonting vi vill blir bättre på. Jag har jobbat med detta under så många år och jag känner mig alltid äldst nu förtiden, eventet fylls upp utav yngre bloggare och för varje event känner jag mindre och mindre folk. Förr kunde jag hänga på events från morgon till kväll endast för kul skull men nu är det ren och skär business och även fast det är SÅ roligt att träffa alla så stannar jag max 1 timme innan jag drar vidare.

Dessa två är mina absoluta favoriter just nu, jag använder dom på kindbenen som highlighter tillsammans med en pudrig highlighter för bästa resultat. Dom kostar 295 kr styck om finns HÄR (klick).

Jag är inte den som går törstig direkt, det bjöds på en riktigt god hallondrink. Jag har på mig den underbara vardagströjan som jag visade förra veckan, missade ni denna prisvärda tröja så kommer ni till den HÄR (klick-adlink).

Så fina människor!

Vi fick även sätta oss ner för att bli piffade av deras grymma make-up artister, det är lyx mina vänner!

Anastasia skämde bort oss med en fläskig gåva-påse, det tackar vi ödmjukast för. Jag har hunnit testa det mesta men jag måste säga att ”Blush kit” är sjukt bra, hela paletten är så pigmenterad och håller hela dagen. Ett jättebra event, tack Anastasia Beverly Hills – Sverige för en trevlig kväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej Elin har du kollat på en vlogger på youtube somheter Loey Lane? Annars tips. Hon älskar sminkpaletter typ lika mycket som du känns det som eller mer?

    Mathilda 2017-11-03 20:03:48
    Svara
  • Grattis till att lägenheten blev såld så snabbt! Skönt att bara fokusera på den nya! ??

    Christine 2017-11-02 22:04:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!