SÅ FÖNAR DU HÅRET MED RUNDBORSTE

Hej mina fina! 

Vet ni, nu tänkte jag tipsa er om någonting som har förändrat mitt liv. Jag fick ett pressbud hem som innehöll en varmluftsborste som jag testade och blev helt såld. Jag visade er resultatet på Instastory (StyleElin) för ett tag sedan och lovade att göra en video om det – så här är den. Jag går igenom allt i videon och jag hoppas ni tränar hemma för det är så enkelt och det går så snabbt. Om ni får till det hemma så får ni jättegärna maila in resultatet till mig, vore så roligt att få se. Lycka till nu och jag hoppas ni tycker om videon!

Vill ni klicka hem denna prisvärda varmluftsborste så kostar den 395 kr och finns HÄR (KLICK-adlink)

EDIT: Såg att varmluftsborsten sålde slut på stört, ni kan även köpa denna (länk-adlink)

 

Om ni undrar vart tröjan är ifrån så kommer ni till den HÄR (klick-adlink)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag skall köpa en varmluftsborste och såg precis din video.
  En fråga, tar du varje passé och lockar åt olika håll? Ser ut som att du först lockar varje passé både inåt, utåt, framåt, bakåt. Eller gör du olika för varje passé?
  Mvh Sofia

  Sofia 2017-12-26 09:04:09
  Svara
 • Hej Elin

  Jag har väldigt lockigt hår och om de självtorkar blir det väldigt fluffigt/frissigt, vilket jag hatar. Tror du denna även funkar på mig? Och har du någon bra produkt som kan få ner detta?

  Kramis

  Josefine 2017-11-18 16:58:26
  Svara
 • Hej! Galet fint! Fungerar den här även på mig som har superskandinaviskt hår? Kämpar alltid med att få lockar och styling att hålla i mer än en kvart..

  Rebecka 2017-11-13 08:55:22
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Tusen tack ? Jaaa, klart den gör. Men tips är att använda en förtjockningskräm i vått hår och föna in den tillsammans med rundborsten. kram Elin

   Elin Johansson 2017-11-15 14:20:23
   Svara
 • Hej! Jag har en fråga om produktval. Jag använder en sån borste som i videon men får det inte att hålla. Har tunt naturligt blont hår klippt i en page med snedbena som nu växt ut lite. Jag vill få volym och inåtböjda toppar . Vad ska jag använda för produkter för att få det att hålla några dagar? Frisörerna ger mig olika bud varje gång … tack för en fin video!

  J 2017-11-05 10:15:32
  Svara
 • Hej undrar vad du har för produkter i håret innan du går in med borsten. Värmeskydd osv kram?

  Johanna 2017-11-04 17:21:55
  Svara
 • så flink du er:) jeg har et spørsmål jeg lurer på så håper du har mulighet til å svare 🙂 Jeg har sånn pixie frisyre med lengre lugg, men er litt slitt pga bleking osv og jeg kan ikke ha noe stylingprdukt som gjør håret veldig stivt om du skjønner:) har du et bra stylingprodukt fra Maria Nila å anbefale?:) på forhånd tusen takk og en riktig god helg 🙂

  lena 2017-11-03 08:42:04
  Svara
 • hei:) du er bare så flink 🙂 et lite spørsmål, håper du har mulighet til å svare:) Jeg har pixie kort hår med lengre lugg, men det er ganske tørt og slitt, bruker mye kur og olje på håret men tenkte kjøpe noe stylingprodukt som ikke gjør håret stivt om du skjønner, men at jeg alikevel kan style det ?:) har du et bra stylingprodukt fra Maria Nila og anbefale?:) på forhånd tusen takk:)

  lena 2017-11-03 08:40:09
  Svara
 • Åh vad glad jag blev över den här videon, har velat lära mig länge!

  Emma 2017-11-03 08:26:02
  Svara
 • Åh elin, älskar när du säger något är oklart i kombo me blicken du gör när du säger de, du är så roolig?
  Vääldigt fin föning o längd.

  Emma 2017-11-02 23:22:18
  Svara
 • Funkar den även till lååångt hår? Typ till midjan? Har försökt föna med borste förut men händer inte så mycket.. plus trasslar sig alltid håret i borsten?? Får panik o börjar slita ut håret från borsten.. varenda gång. Vågar knappt testa igen. HUR gör man så håret inte fastnar i borsten?? :)))

  Linn 2017-11-02 21:45:31
  Svara
 • Hej! Jag har genom alla åren hört hur håret slits av värmeverktyg. Men det senaste året har jag fått till mig att det inte sliter s mycket med rätt produkter i. Hur är det egentligen med detta? Kan man föna håret i godan ro eller bör man tänka sig för?

  Sara 2017-11-02 20:24:38
  Svara
 • Superfint hår!! Både färgen och längden passar dig så bra! Och tröjan – har precis köpt en likadan 🙂 Ska spara den tills jag varit hos min frisör nästa vecka, ser ut som sju svåra år just nu med GRÅ utväxt!!!

  Anna 2017-11-02 20:09:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!