Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

elins bloppis – säljer hemmet

Hej vänner och hoppas ni har en underbar söndag! 

Nu är vi här igen, förra året sålde jag av mycket inför flytten och nu när jag ska flytta igen så kör vi samma sak. I och med att vi inte ska flytta förens i början på nästa år så kommer jag sälja saker successivt. Jag kommer märka inläggen med samma rubrik så ni som är intresserade kan hålla koll och ni som inte vill se det kan bara scrolla vidare.

Vi börjar med denna magiskt sköna soffa som är A’s. Han köpte den i början på 2016 så den är i stort sätt sprillans. Den är HÄR (klick) ifrån och han säljer den nu för lite mindre än halva priset 6000 kr.

Sedan har vi denna skapelse som är helt magiskt. Vi hade så gärna velat ha kvar det till nya lägenheten men vi märkte att det kommer inte passa med planlösningen nämligen. Det är med sorg vi säljer detta men jag lovar att någon annan kommer kunna förvalta det mycket bättre. Bordet har utgått ur sortimentet just för att det var en ”limited edition”. Det är en grå cementskiva med mässing-ben, jag DÖR för bordet. Stolarna passar som handen i handsken tillsammans bordet så passa på.

Stolarna är i mässing och kommer härifrån (klick) men har också utgått så det är ett ypperligt tillfälle att kamma hem dom.

BORD: NYPRIS 5000 kr NU: 3000 kr

STORLAR: 6 st Nypris: 1200 kr styck – NU: 600 kr styck

Allt finns att hämta i Bromma – Stockholm så bara maila mig om någon är intresserad style.byelin@hotmail.com och märk mailet med ”flyttamedelin”. Jag kommer rensa mycket utav mina saker också, allt ifrån skönhet, småsaker och liknande just för att jag tycker det är bättre att föra saker vidare än att slänga dom. Jag var även inne på att sälja min Balenciaga väska, dock har jag inte bestämt mig än – det är DENNA modell. Den kostar ca 17k idag och jag hade tänkt att sälja den för 10k, om någon är intresserad utav den så maila in till samma mail style.byelin@hotmail.com.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin🌹

  Jag har precis fixat en blond ombre på mitt hår och undrar följande:
  – vilket schampoo och balsam är bäst för ett blont hår? Där det blonda inte blir gult eller missfärgar sig, av schampoot man använder sig av samt att håret skyddas från att det blir torrt och skadat?
  – vilket silverschampoo ska jag använda? Bör jag kombinera silverschampoo med respektive balsam eller räcker det med att man har något annat balsam? (Hoppas du förstår frågan)
  – när bör jag använda hårinpacking.

  Mitt utgångsläge är alltså en blond ombre med naturlig hårbotten färg.
  Så tacksam om du tog dig tid att svara. Tack!!

  B 2017-11-06 01:59:06
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!