FLYTTVLOGG del 3 – Att pruta på flyttkartonger, obehag, ska killen betala & tomas ledin

Hej mina underbara!

Nu kommer den bästa stunden på dagen, jag har publicerat en ny flyttvlogg. Vi är i full gång med att förbereda och vi längtar så mycket tills vi får flytta in i vår nya lägenheten för att visa er allt som kommer hända där. Men vi travar på med rensning, försöker ha roligt på vägen och är sådär knäppa som vi kan vara. Eftersom städning och rensning inte är så roligt att kolla på så tar vi med er på lite annat också, hoppas ni tycker det är roligt.

Hoppas ni tycker om dagens vlogg, har ni några funderingar så är det bara att kommentera.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Heej Elin!
  Har ett önskemål som jag hoppas kunna tas upp!
  Kan du inte presentera André mer i en vlogg eller bara ett blogginlägg, typ berätta lite mer om vad han gör, jobbmässigt, han ser nästan lite utländsk ut, har han något utländskt påbrå? Hur träffades ni? Osv?

  Kraaaam!

  Miranda 2017-11-15 23:13:35
  Svara
 • Hur underbara är ni?! :)) Längtar också att få se erat bröllop, helt knäppt att man kan bli så pirrig för eran skull, haha! Jag kan diska eller plocka skräp, vad som helst för att få vara med liksom! Håller med Hannas kommentar, berätta mer om hur ni träffades och vem/vad han gör om du vill.

  Åsa 2017-11-15 07:54:12
  Svara
 • Meh lägg av så söta ni är! Håller med tidigare talare, är såå nyfiken på hur ni träffades och på vem den här fantastiska mannen är?! Kan inte han få ett inlägg där han berättar dina/hans bästa/sämsta egenskaper, vad har gör i livet etcetc! Vore så fint

  Hanna 2017-11-14 20:02:59
  Svara
 • Gu vilket härligt par ni är <3

  Mia 2017-11-14 16:45:08
  Svara
 • Hej Elin! Behöver lite tips ang mitt hår. Det är såhär att jag har korta hårstrån ganska högt uppe på huvudet, annars går håret strax nedanför mina nyckelben. Funderar över varför man får korta hårstrån sådär uppe på huvudet? Vet inte om det är för att jag exempelvis haft mycket uppsatt hår (använder alltid mjuka snoddar som scrunchies och liknande så vet egentligen inte om det beror helt och hållet på det) eller för att jag varit stressad och tappat mer hår under en period och nu växer allt ut samtidigt där uppe vilket gör att det ser så dumt ut för mitt hår vill ju aldrig ligga helt slätt och fint uppe på hjässan.. vad ska jag göra? Finns det några särskilda produkter jag borde använda eller käka något tillskott för håret för att få stråna där uppe att växa ner snabbare? Tacksam för svar! Din blogg är super förresten! Mvh Julia

  Julia 2017-11-14 08:24:51
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Har också så. Sett andra som har det också för att jag tänker på det nu. Det måste ju bli så när håret växer ut men ibland har man mer.

   ErikaJ 2017-11-14 20:30:40
   Svara
 • Alltså så fina!!!! Kan inte berätta hur ni träffades? Vore så kul?

  Ellen 2017-11-14 02:12:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!