Onfleekpodden – Konstiga beteenden & hur hanterar man kritik?

Hej mina fina! På ta om podd, ett nytt avsnitt utav Onfleekpodden är ute.

I dagens avsnitt tar vi upp skumma beteenden och tvångstankar vi har på salongen när vi jobbar. Känner ni igen er kanske? Vi tar även upp ett ämne som man aldrig kan prata för mycket om – kritik och hur man hanterar kritik på bästa sätt. Jag kommer också ta upp en sak som hände nyligen som jag valt att inte prata om, men nu i och med detta avsnitt så tar jag upp det.

Oss hittar ni som vanligt där poddar finns och nu kan även prata med oss på vår Instagram @onfleekpodden och på Facebook under ”On Fleek med Celina och Styleelin. Maila kan ni göra på [email protected]. Hoppas ni tycker om dagens avsnitt, PUSS

NI KOMMER TILL AVSNITTET HÄR!!! (klick)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Älskar er podd! Ni är så härliga och har så mycket kul att dela med er av 🙂

    Isabelle 2017-11-15 20:04:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!