Sweed Lashes X By Terry – tips på bra singelfransar

Innlägget innehåller annonslänkar 

Hej mina vänner!

Vet ni, nu kommer vi till en punkt som jag har velat skriva så länge. Mitt favorit lös-ögonfrans märke Sweed Lashes har inlett ett samarbete med By Terry, ett märke som jag också tycker om. Jag älskar när svenska, duktiga tjejer som Gabriella får chansen att lyckas på detta vis – jag är så stolt för hennes skull. Ester ville kika in lite extra på den gulliga burken, som ni ser på bilden.

Det är fyra nya fransar som nu är ute på marknaden och jag är så glad att dom kom ut med nya singelfransar. Den innehåller även halvor, för dom som bara vill fylla ut på kanterna. Dom kommer också med ett par 3D fransar där stråna går omlott på varandra, perfekt inför alla vinterns fester. Sen ett par mer maffiga fransar som jag har lite svårt med, mina ögon blir lite tunga av just dessa fransar men för er som kan maffa på – KÖR!

Här ovan har ni fransarna, själv älskar jag singelfransarna – NI MÅSTE HA DOM. 

Dom blir dina för 149 kr – ni kan klicka hem dom HÄR (KLICK)

Det ser precis ut som att jag har hel rad men det är bara singelfransar som jag gått med till halva ögat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin,
  You look flawless gurl!

  Nu till kanske årets mest dumma fråga – MEN jag är liksom desperat. Har du någon salong eller frisör som du rekommenderar? Jag kommer från Gävle och var supernöjd med min frisör där hemma. Efter snart 5 år i Stockholm har jag ännu inte lyckats hitta någon som kan färga/slinga mitt bruna hår. Jag har verkligen testat allt från olika kändis-frisörer, hippa salonger till budget kedjor. Tillslut ledsnade jag och köpte en Kardashian mörk hårtoning och färgade bort alla försökt till glossiga bruna toner.

  Så tacksam för svar samt också fullt förstående om du känner att du ej kan rekommendera någon annan.

  Ha en riktigt fin helg! KRAM!

  Matilda 2017-11-16 22:38:04
  Svara
 • Hej! Jag undrar vad du rekommenderar att göra med håret om man vill va blondare men utan att få en jätte tydlig utväxt direkt?(har blonda längder men min naturliga hårfärg är lite mörkare) Tex. Slinga håret, färga, osv? Har extremt långt och tjockt hår..

  Miranda 2017-11-16 18:47:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!