DOFTTIPS / ”No beauty shines brighter than that of a good heart”

Hej mina fina! 

Har ni haft en bra fredag hittills? Jag har varit och fyllt på botox hos Madde, försökt att beta av min kundlista och jobbat framför datorn. Denna dag har gått så fort så jag vet inte vad, är det för det blir mörkt snabbt?! Ikväll ska jag på middag med ett gäng härliga människor men det blir en tidig kväll då jag vill vara pigg imorgon. Imorgon kväll ska jag och A nämligen på ”hatt-fest”/inflytt/födelsedag” i ett, så måste försöka ta det lugnt idag. Jag vet om det är åldern eller vad det kan vara, jag blir tröttare för varje år som går.

Jag känner mig allmänt lite nere just nu. Vet inte varför, allt i mitt liv är helt magiskt bra och har svårt att sätta fingret på vad det är. Jag är känsligare än vanligt, jag började grina bara sådär i går kväll – utav ingen anledning. Om det kan vara så, att allt är så enormt bra så man kan bli nere utav det?! Låter det konstigt men jag vet inte vad det är. Känner ni så någon gång?! 

Men hur som, jag måste tipsa om ett nytt doftljus som jag fick hem i ett pressbud. Det är från Rituals och är från deras nya serie ”THE RITUAL OF ANAHATA” som är en limited edition detta år. Rituals kommer alltid med en limited serie inför jul och jag älskar den.

Jag märkte efter ett tag att det stod ”No beauty shines brighter than that of a good heart” vilket är så enormt sant. Att ha en fint hjärta är det finaste skönhetskuren du kan ge dig själv. Tycker jag vi ska tänka lite extra på i jul, att vara rädda om varandra och hjälpa dom som har det lite svårare just kring jul.

Den innehåller den söta, träiga doften av Rosenträ, som är välkänd för sina lugnande egenskaper och den oemotståndliga doften av Pinje som en utmärkt humörhöjare – kan behövas i och med detta inlägg kände jag lite. Det är just trädoften som gör att det känns ”juligt” hemma, så underbart.

Den kostar 345 kr och finns att köpa HÄR (klick)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag tror att det är så enkelt som att ni har haft väldigt mycket att göra senaste tiden, med visningar, rensning, jobb mm. Lägg till stress över att kanske inte få sålt lägenheterna, eller inte få tillräckligt betalt för dem, så är det klart att man blir trött och känslig. Lyssna på kroppen hursom och se till att vila! Kram

  Linda 2017-11-18 15:47:54
  Svara
 • Det kan vara pms. Då blir man deppig utan anledning. Väldigt trist att man ska dras med det som tjej.
  Försök kom ihåg när du mår så här och se om det är likadant om ca 4 veckor, då vet du.

  Annika 2017-11-18 10:58:18
  Svara
 • Större förändringar i livet kan göra en deprimerad, även fast det är bra förändringar som tex nytt jobb, flytta, få barn osv.
  Det verkar hända ganska mycket i ditt liv just nu, viktigt att ta de lugnt också och bara få vara och släppa allt.
  Pladask låg jag där med panikångest, utmattningssyndrom och depression.
  Kram!

  Elie 2017-11-17 20:25:10
  Svara
 • Gravid? ?hehe
  Nä men ja tycker personligen de är årstiden,
  Är allti så kämpigt höstvinter,
  Men kanske är så att allt jobbigt kommer i efterhand när du äntligen kan slappna av på ett annat sätt när saker börjat lösa sig? ?
  Bloggläsare sen ca 2 år. ?
  Trevlig helg
  Kram

  Emma 2017-11-17 17:44:31
  Svara
 • Hej! Har du svarat på alla mail angående de 10 platserna? Eller när kan man förvänta sig ett svar om man blir utvald?:)

  Sara 2017-11-17 17:35:43
  Svara
 • Mens eller brist på D-vitamin?

  Malin 2017-11-17 17:04:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!