årets roligaste middag @39WÄST

 

Hej mina vänner! 

Hur mår ni idag? Tack för alla kommentarer igår, jag ska kolla upp både d-vitamin brist och pms – något är det i alla fall. Men hur som gårdagen kunde inte blivit bättre, jag har nog varit på livets roligaste middag. Kvällen började med att jag satt och jobbade framför datorn till 18.00 ungefär, sedan kom A hem med sin bror och deras vän som har åkt upp från Malmö. Vi drack kaffe och bara hängde inför ett bort vi hade på 39WÄST som jag och A har ätit på förr. Restaurangen ligger på Kungsholmen och om ni inte varit där så gör det, jättegod mat och fin/chill stämning.

Jag och A åt där dagen innan vi åkte till Gotland före sommaren och det stället har blivit en lite ”pre-love-affair” för oss båda. Vi mötte upp Nicole utanför vid 20.00. Jag tycker så mycket om detta ställe, det är alltid så bra service, god mat och just nu hade dom ”Tryffel” vecka och ingen kan bli gladare än mig då kan jag lova.

Min älskling och hans bror, så fina dom är!

NU kommer världens godaste tips. Dom hade langos med löjrom till förrätt, jag DOG, jag och Nicole tog en varsin och grabbarna smakade också – det var en succé kan jag helt klart säga. Om ni tycker om langos så skulle jag endast gå dit nu bara för dom, magiskt goda.

Den klassiska skålen!

Världens bästa vän, skulle inte klara en dag utan henne!

Till huvudrätt tog jag en vittryffelrisotto med någon typ av räka, alltså…. säger bara damn. Just risotto är någonting som jag aldrig gör hemma så när det vankas finmiddag så brukar jag ta det. Sist när jag var där så tog jag den vegetariska sparris-risotton, den var också magi.

Nej men jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Folk runt omkring måste tänkt: ”Vad fan har katten släpat in?” – inte alls för att vi var fulla eller jobbiga utan för att vi hade så sjukt roligt. Vi hade en stjärna till servitris, hon gjorde vår kväll. När första vinglaset flög så kom hon med sugrör till oss, haha. Hon skrattade och hade roligt med oss, vilken service. Tiden gick så fort och efter 23.00 rullade vi hemåt.

Till efterrätt åt vi deras egna ”Maräng Sviss” som var helt ok, för/varmrätt var fortfarande hundra % magi!

Tusen tack 39WÄST för att ni orkade ha oss där, dessa underbara människor för en pangkväll som jag aldrig kommer glömma. Tänk vad positiv energi, människor som inte tar sig själv på sånt stort allvar och god mat kan få en så glad – precis vad jag behövde. Nu ska jag äta en god brunch, mysa med min fästman och förbereda kvällens aktiviteter. Ha en underbar lördag vänner ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!