Emelie 25 år / + inflyttningsfest

Hej mina vänner! 

Jag och A har en magisk söndag. Vi har tänt ljus, A kollar på fotboll, jag donar hemma och har precis kikat in alla bilder från gårdagen. Min finaste vän Emelie, ni vet hon som jobbar på Hairtalk och får mig att se magisk ut i håret. Hon fyllde nämligen 25 år i veckan och igår bjöd in till en magisk hemmafest med allt extra kan jag lova. Temat var ”Hatt-fest” så jag frågade min bästa vän’s mamma om jag fick låna två blinkade hattar som jag och A kunde bära igår.

När vi kom så serverades det godaste plockmaten, allt i min smak. Just dessa kex som är ovan, frökex med parmesan – jag dreglade mig i dom.

Vi möttes utav Emelie’s kille som minst sagt hade tagit temat på fullt allvar, vi skrattade i flera minuter – haha.

Finaste Empan, ett lyckopiller. Det bjöds på generösa mänger alkohol men jag höll mig lugn. Efter min senaste kaos-ute-kväll så måste jag göra mig själv en tjänst att hålla mig på banan. I och med min låga energi denna vecka så ville jag bara umgås med alla härliga människor, full fokus på Emelie som fyllde år och ha roligt utan att bli full. Idag är jag så glad för det kan jag lova.

Det är inte varje dag man går på hemmafest, åh vad roligt det var. Högtalarna vibrerade Roger Pontare, Spice Girls och gamla godingar. Alla dansade, hoppade och vi hade så roligt. Jag har sagt det förr och säger det igen, A och jag har så enormt roligt tillsammans. Vi minglar runt, vi smyg-kikar på varandra i emellanåt och skålar i luften, vi dansar loss en stund och sedan möts vi upp för en puss. Jag uppskattar och respekterar vårt förhållande så mycket. Det blir ingen dålig stämning i taxin hem, vi behöver inte sitta klistrade på varandra hela kvällen, vi kan dansa runt med alla och mötas upp emellanåt och ha kul.

Denna underbara duon var ju inte trist att ta kort på!

Tusen tack Emelie och Christofer för en underbar kväll. Vi checkade ut efter 00.00, hem till lilla Ester och sedan däckade direkt. Nu ska jag mysa ner bredvid A, vi ska laga mat tillsammans och förhoppningsvis köpa lite godis till ikväll. Ha en underbar söndag vänner så kickar vi igång en ny vecka imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Åh exakt så har jag och min fästman det! Vi har varit tillsammans sen jag var 18 år (blir 30 år i år) och har ett barn tsm. Så härligt när det håller i sig ❤️

    Elin 2017-11-19 20:33:21
    Svara
  • Smart med hattfest så man inte behöver leta gärnet efter nåt att ha på sig som vid en maskerad typ.

    ErikaJ 2017-11-19 18:28:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!