min blonda dröm & media bänk

Inlägget innehåller adlinks. 

Hej mina magiska vänner! 

Denna vecka känner jag mig mer positiv, jag försöker intala mig det i alla fall. Jag tror att allt handlar om inställning, ju mer man deppar desto deppigare blir man – så fungerar jag. Igår var en toppendag för min del, jag hade ett möte på morgonen där jag ska testa en helt ny hudvård. Jag vill börja använda den innan jag skriver om den, men jag är så taggad. Sedan käkade jag en lunch med Celina, efter lunchen traskade vi ner till Celina’s salong för att piffa till mina naglar.

Jag valde en nude färg och crome skimmer på ring/pek fingret. En sak som jag kom på, nu när det är så sjukt kallt ute – min förlovningsring blir bara större och större. Jag kände det speciellt idag, får panik. Hur som, jag blev så nöjd med mina naglar – ljust och fräscht.

Sedan kom denna stjärna till mig, Carro. Det är en fröjd att göra hennes hår, hon är en fantastisk personlighet och ett hår att döda för. Jag använder hennes egna bottenfärg som grund, målade hela håret med ljusa delar och tonade in hela håret i en kall neutral ton. Men det finns en sak som är desto roligare, jag klippte av Carros långa svall förra gången och jag var rädd att hon skulle säga ”Elin, nu vill jag ha långt igen” men hon skrek ut:

JAG VILL HA DET KORT IGEN!!!!!

Jag fotade med min andra kamera idag, tyvärr så får bilderna en mer ”grå-grön” underton som jag blir galen på. Det har tagit mig fem olika kameror, säkert 80.000 kr och en herrans mycket kunder för att få till dom bästa inställningarna så kameran tar upp hårfärgen så likt ”ögat” som det bara går. Men just med Leican så blir hårbilderna platta och matta, det ser magiskt fint ut ändå men jag vill ha bilderna så naturliga som möjligt. Leican använder jag överallt annars, men just hårbilder får jag inte till det med.

Snyggaste människan!

Jag kom och tänka på en sak idag. Det finns ett märke som heter ”HOT TOOLS” som gör jättefina locktänger, jag har alltid velat testa dessa men jag har bara glömt bort det. Jag såg en video på Instagram där en tjej använde denna locktång, speciellt den ergonomiska tången (mitten) som är vinklad, har någon utav er testat den? Jag tänker att just när man står med kunder så borde den vara perfekt, förstår inte varför dom större bolagen inte tagit efter det?! Ni kan kika in dom här nere…

Sedan är det en annan sak, jag sitter och kikar på tv-bänkar. Jag fann dessa bilder på Daniella Witte’s blog (länk) och blev helt kär. I samma artikel såg jag även denna underbar drinkbord som jag blev helt såld på. Var jag förstod så är den vägghängda bänken från Ikea och så har Daniella lackat över med en mörkblå färg. Just mediabänkar, den man har under tv:n är så svårt att finna – dom är oftast fula och ser allmänt konstiga ut. Det ser ut om att vi kommer få piffa till en egen, annars – har ni några tips? Både jag och A längtar så enormt mycket nu till flytten, vi åker runt och kikar på möbler och verkligen drömmer oss bort till vårt nya gemensamma hem. Vi ska försöka hitta en bra målare (tips?) som vi kan boka upp redan nu, även hinna beställa saker som tar lite längre tid att få hem. Hur som, nu ska jag till salongen och kriga på – PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vilken modell är din andra kamera? Du har en sån underbar blogg, den är så inpirerande. Kram 🙂

  Sabina 2018-02-27 18:41:41
  Svara
 • har du stenar på hela ringen? Annars brukar det gå att förminska ringen något hos en guldsmed. jag gjorde det med min för tappade den när det var kallt eller jag badade osv från början.

  Millan 2017-11-30 20:50:11
  Svara
 • Decotiques vogue skulle ni nog gilla. Finns i många utföranden. På rum 21 tex.

  Leila Roos 2017-11-27 19:15:49 http://nouw.com/tusenfr%25252525C3%25252525A5gor
  Svara
 • Kolla på Superfront, de säljer super snygga luckor och tillbehör till ikea möbler!

  Emma 2017-11-24 23:16:20
  Svara
 • Jag köpte båda dom tängerna från hot tools nere på frisöreventet i Malmö!?
  Har dock bara provat den vinklade än,på mig själv,och den var toppen???

  Jessica 2017-11-22 22:30:25
  Svara
 • Ni kanske skulle kunna skaffa en platsbyggd bokhylla och ha tv:n i den. Då smälter den in mer. Kanske köra en skärmsläckare på tv:n med en öppen spis.
  Har den appen på min Samsung smart tv.
  Annica Englund har skaffat sig en platsbyggd bokhylla. Så kolla in hennes sida och få inspiration.

  Maria 2017-11-22 18:50:33
  Svara
 • Tkr inte ens ni ska ha ngn tv, känns föråldrat. Kör m projektor om ni har d behovet. Vad ska ni göra m en tv bänk egentligen? D mesta finns digitalt i så dvd behöver man inte ha

  Kattis 2017-11-22 15:38:22
  Svara
 • Hej!
  Det finns absolut snygga mediabänkar att köpa men då får man vända sig till en HiFibutik. Är det liknande den på bilden ni vill ha?

  I 2017-11-22 14:47:54
  Svara
 • Skulle gissa att mediemöbeln du kikat på från Ikea är bestå, isåfall kan man byta front på de och då har superfront.com jättefina! Ser ut som en helt ny möbel! Kolla in det! 🙂

  Agnes 2017-11-22 12:15:25
  Svara
 • Jag har den vinklade locktången på salongen, har inte använt någon annan sen jag köpte den, den är super!

  S 2017-11-22 08:51:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!