dagens lista – vilka glasögon passade jag bäst i?

God morgon! 

Tack för alla tips i mitt senaste inlägg, älskar att ni kommer med så bra tips. Jag ska definitivt kika in lackering utav mediabänken, så smart. Ikea har väldigt bra smarta lösningar, dock är dom inte så snygga så jag tänker om man hottar upp bygget lite så tror jag det kan bli jättebra.

Dagens humör:

Jag känner mig lugn idag, glad och ser fram emot en lugn och skön helg.

Dagens borde:

Jag måste prata med vår bröllopskoordinator och spika alla stora saker så som cateringfirma, alla tillval på ”slottet” vi ska vara på i Italien och spika bröllopssviten. Såhär i början så måste alla stora saker vara bokade och klara, sedan kan allt så som dekoration och hur bröllopet ska se ut börja planeras i början på nästa år. Alla leverantörer måste vara klara redan nu, så taggad.

Jag måste också börja lägga ut en del möbler på blocket, ska sälja mitt matbord och lite annat.

Dagens frisyr:

Den är förskräcklig… Ni vet att jag tvättar håret två gånger i veckan och jag brukar alltid passa in med mina träningsdagar. Jag behövde egentligen tvätta håret igår men eftersom jag ska till Emelie ikväll för att träna så längtar jag tills ikväll när jag får sanera mig i duschen. Jag har tuperat, sprayat torrschampo och satt upp håret i en stram tofs – livets räddning.

Dagens smink:

Den vanliga, jag sminkar mig på exakt samma sätt varje dag. Men en sak som jag måste berätta, haha… I tisdags när jag skulle till en hudvårdsterapeut för att börja med min nya hudvård så ville jag inte sminka mig så mycket, tog bara lite mascara, slängde på mig ett par ögonbryn och lite foundation. Jag hade gått helt osminkad om det inte var för att jag skulle på ett möte direkt efter. Men hur som, jag går på mötet – går in på toaletten och kollar på mig själv i spegeln:

” Herre min skapare, jag har glömt att ta på lite brunpuder på en lite för ljus foundation – jag såg ut som ett spöke” 

Jag brukar inte bry mig alls, när jag lagt botox så åker jag tunnelbana hem direkt efter med 20 nålstick i ansiktet men jag kände mig verkligen inte vacker denna dag. Det jag ville komma fram till är att jag behöver mitt brunpuder, min ögonskugga och glow varje dag.

Dagens klädsel:

Världens tråkigaste, svarta jeans och en grön mocka skjorta. Allt som jag kan få färg på, det är verkligen nackdelen med mitt jobb. Så fort jag vill känna mig lite piffig så får jag alltid en blekningsfläck på den fina blusen. Det är oftast därför jag köper dyra, fina ytterjackor och väskor för att känna mig någorlunda exotisk i vardagen.

Dagens planer:

Morgon:
Jag har precis varit på Nobis för att träffa upp Metro Modes bloggare/redaktion för att vi skulle få träffa en jurist från Reklamombudsmannen som gjorde en genomgång angående samarbeten på sociala medier, det var så intressant och jag som bloggat i många år blir så fascinerad utav utvecklingen. Jag förstår inte vad som är problemet med andra influensers som inte märker ut samarbeten eller adlinks… hur svårt ska det vara?!

Dagen:
Sedan ska jag till salongen för att jobba med kunder.

Kvällen:
Då ska jag till Emelie (PT) för att träna och när jag kommer hem så har min kärlek lovat att göra en magisk middag, längtar redan efter honom.

VILKA TROR NI JAG KÖPTE?

Sedan var jag och testade ut glasögon. Jag trodde det skulle ta mig hundra år och hundra test senare men jag fastnade för två och valde ett par. Dom kommer om 10 dagar, jag längtar faktiskt. Nu har jag smält detta och ni har peppat mig att det egentligen inte är något fel på mig utan att jag ska tagga ner lite. Jag ska endast ha dom på mig när jag jobbar och för att underlätta vardagen lite. Det känns bara skönt att ha ett par hemma, jag tycker båda är skit snygga fast på två olika sätt. Jag tänkte jag skulle lägga ut på Insta ”vilka tycker ni?” men ju mer man frågar och alla kommer säga olika saker så kände jag där och då att jag bestämmer helt själv och håller mig till det. Kul om ni tycker att det paret jag inte köpte var snyggast, haha.

Dagens materiella vill ha:

Jag vill egentligen köpa massor med mer julpynt och go loco med pyntet hela helgen men eftersom vi snart flyttar och vill köpa nytt nästa år till nya lägenheten så känns det onödigt. Ni såg kanske på Instastory i början på veckan att jag har satt upp ljusstakarna redan, MYS-MY-FACTOR. A hade julpynt hemma hos sig men förlåt, det var gräsligt pynt så det fick åka i soporna…

Annars MÅSTE jag köpa ett part nya vinterskor. Dom skor jag köpte på Scorett för ett tag sedan är riktigt dåliga, jag är så förbannad. Dom är helt blanka på sulan så jag har fått träningsvärk i benen av spänning för att inte åka på röven. Jag tänker gå emot ALLT och köpa dom säkraste bootsen med dubbla broddar till… Om ni har några tips, hit me!

Dagens fundering:

Jag funderar mycket, jämt – varje timme. A brukar säga det till mig, du tänker och funderar för mycket på någonting du ändå inte kan påverka. Ni vet hur jag är, jag vill ligga steget före hela tiden och ibland blir jag knäpp på mig själv. Jag funderar på om jag måste ta itu med min enorma prestationsångest? A har hjälpt mig att lugna lill-hjärtat lite men jag känner att det vore så skönt att få prata med en oberoende person om det.

Dagens tråkigaste:

Vår älskade vovve Ester ska operera bort två mjöktänder här på förmiddagen, jag har lite smått ångest över det. Både Torsten och Ester är våra barn, så fort det är något så går mitt hjärta i 180. Tidigare i veckan åkte A med vovvarna för att pröva ut nya vinterjackor till dom, jag fick bilder när jag stod på salongen och blev nästan blödig för att dom var så fina i sina nya jackor – min kärlek till min lilla familj är livets bensin. Jag hoppas allt går bra så ska vi ta hand om lill-tjejen lite extra ikväll.

Dagens längtan:

Att få flytta, jag tänker på det 24/7… Men mest av allt längtar jag efter A’s carbonara som han bjuder på ikväll. Tänkte på det, ni som lever med någon – vem lagar mat hemma hos er? Delar ni eller är det alltid en som lagar? Vi kör ungefär 50/50, eftersom A har bott i Italien i många år så får han laga dom godaste rätterna och jag står för den vanliga/nyttiga/svenska maten. Skulle vara roligt att veta hur andra gör.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer
  • kanske är något vanligt hos oss frisörer, jag har gått i 3 månader och får inte bort min känsla av att alltid finnas till, göra allt rätt, bäst och snabbast.
    jobbar på att inse för vems skull man gör allting för. men stresesn, ångesten, presentationen är sjukt svårt att bli av med.

    /frisörmadde (du bedömde mig på trendvision, tack för 3.e platsen) 😉

    madde 2017-11-27 17:27:35
    Svara
  • Jag och min kille har valt att dela upp sysslorna på det man är bäst på/inte hatar ? min kille kan verkligen inte laga mat så det sköter jag och jag hatar verkligen att tvätta så det gör han, sen gillar jag att hålla det rent så jag städar och då tar han disken. Vi hade jättemycket småtjafs innan om vems tur det var med sysslorna men nu flyter allt på och vi båda är nöjdare med upplägget, när jag slutat plugga och skaffat jobb kommer vi dock med stor säkerhet att anlita städhjälp då och då (och införskaffa en diskmaskin) ?

    Jennie 2017-11-24 16:23:32
    Svara
  • Både bågarna var riktigt snygga! Å ena sidan är de svarta mer ”stilrena”, å andra sidan är de andra ”mjukare” i färgen. Du passar riktigt bra i båda dock!

    Fröken Minimalist 2017-11-24 12:45:11 http://frokenminimalist.blogspot.se
    Svara
  • Tom Ford ?

    Emma 2017-11-24 12:15:10
    Svara
  • Skor från märket Sorel, eller Uggs i skinn. De i mocka funkar ju bara i den riktigt kalla och ”torra” snön men i stan så blir det ju svårt med Uggs. https://www.zalando.se/ugg-viki-waterproof-vinterstoevlar-port-ug111y01p-i11.html
    Kan med handen på hjärtart säga att jag lagar 98% av all mat hemma hos oss, däremot så kompenserar min kärlek mig med frukost på sängen typ varje helg då han vaknar så tidigt pga nattjobb sön-tors. Så han drar då och tränar vid 06, kommer hem med färska frallor, kopp te och yoggi på bricka så att jag kan se nyhetsmorgon på ipaden i sängen. Hos oss är det verkligen inte jämställt med hushållsarbetet på gott och ont. Kan heller inte förvänta mig att mitt rent&städat är samma som hans rent&städat, så 2018 är det vi som skaffar storstädhjälp 1ggr i månaden. Längtar redan! 🙂

    Denice 2017-11-24 10:53:03
    Svara
  • Hej Elin!

    Båda bågarna var supersnygga! Roligt att du valde såna tuffa statementmodeller! Jag brukar vara lite mesig med glasögon, men nu senast körde jag på precis sådana jag ville ha lila hornrimmade, och jag är supernöjd och har både fått komplimanger för att de är snygga och folk som säger ’jag skulle också vilja våga ha såna’ så way to go!

    Vad gäller prestationsångest tror jag det kan vara jättebra att prata med någon professionell om man känner att det är ett hinder i ens liv. Jag är också en som tänker och funderar mycket och har gått både i psykoterapi och kbt-terapi. Båda har hjälpt på olika sätt, har förstått var prestationsångesten kommer ifrån, och hur jag själv håller den vid liv, och hur man kan bryta sådana mönster. Så rekommenderas!

    Uppskattar verkligen flyttvloggarna förresten, vad fina ni är! Och så härligt svenskt när du går superglammig i päls och källsorterar, haha!

    Linnea 2017-11-23 22:54:58
    Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

      Hej fina du!
      Tusen tack, jag kände mig rätt cool i dom – haha.
      Håller med dig helt, tack för att du tog dig tid att kommentera.
      Hahhahhahaa, glam i källsorteringen ?❤️
      Kram

      Elin Johansson 2017-11-24 15:12:51
      Svara
  • Nu vet jag inte vilka du valde men Tom Ford sitter inte så bra på näsan, utan mer på kinderna. Det brukar resultera i att bågarna glider ner på näsan och det hjälper tyvärr inte med att justera dem bakom öronen ? Om det är på Synsam (ser ut som det i bakgrunden) så har du 3 månaders ”nöjd kund-garanti”, så skulle du märka att bågarna inte sitter som de ska så kan kan du byta dem inom dessa tre månader ? Snygg var du i båda!

    /Synsamanställd

    Emelie 2017-11-23 22:22:20
    Svara
    • Svar på Emelies kommentar.

      Yes, jag var på synsam. Jag kände inget sånt när jag stod där och testade, jag var nog där i 2 timmar men jättesnällt att du sa det – ska ha det i åtanke ?? Ha en underbar helg. Kram Elin

      Elin Johansson 2017-11-24 15:14:02
      Svara
  • Bruna var snyggast och mjukare mot ansiktet.

    ErikaJ 2017-11-23 21:54:45
    Svara
  • Samma bågar som jag har beställt, supersnygga! Och sköna??

    Anna Johansson 2017-11-23 21:01:46
    Svara
  • Jag gillar mest DG! Tom Ford ser också bra ut, men de går upp så högt att de täcker dina snygga ögonbryn.

    Anna 2017-11-23 18:04:42
    Svara
  • Stackars bebisen, jag forstar precis hur det ar. Mina hundar ar mina barn och mar dom daligt funkar jag inte alls.
    Angaende mat tycker jag det ar hemskt roligt att laga mat for jag njuter av att folk gillar det jag lagat, haha. Lagar ofta mat hemma, bade vanlig svensk mat och typisk peruansk (bor i Peru) som jag lart mig laga och gilla. Nu nar jag har borjat jobba lagar min alsking lunch till mig VARJE dag sa jag kan komma hem och bli uppassad, hur lyxigt? Han ar dessutom riktigt duktig pa det och fixar nastan alltid en frasch juice eller smoothie som jag tar med till jobbet efter.
    Tyckte bada glasogonen var fina, men jag gillade nog DG liiite mer.

    Cami 2017-11-23 16:16:04
    Svara
    • Svar på Camis kommentar.

      Nee håller med dig helt. Åh gud vad gott, svensk mat mix på peruansk ? he’s a keeper, glad för din skull. Kram Elin

      Elin Johansson 2017-11-24 15:16:23
      Svara
  • Åh, var själv och provade ut glasögon för tre veckor sedan!
    Båda var supersnygga på dig men mina favoriter är nog Tom Ford- brillorna?

    Isabelle 2017-11-23 15:35:25
    Svara
  • Glasögonen från Tom Ford var riktigt snygga!

    Josefine 2017-11-23 14:53:52 https://laserklinikensodermalm.se/
    Svara
  • Hoppas på Tom Ford! Sjuuukt fina på dig!

    Matilda 2017-11-23 14:53:42
    Svara
  • Hoppas på Tom Ford!! Tycker dom andra såg lite ”hård” ut mot ditt ansikte. Men huvudsaken du känner dig bekväm 🙂

    Cecilia 2017-11-23 13:37:44
    Svara
  • Jag lagar maten. Min sambo ibland, typ om han slutar tidigare en fredag så gör han fredagsmiddag åt oss. Min sambo betalar mer kostnader, tex nu när vi köpte ny säng stod han för den, eller när vår katt blev sjuk osv, och då gör jag mer praktiska saker istället, som att laga mat, handla etc. Men sen är jag den som har ett intresse för att laga mat, så även om vi hade betalat lika osv så hade nog jag lagat all mat ändå hoho.

    Ulrika 2017-11-23 12:42:30
    Svara
    • Svar på Ulrikas kommentar.

      Jag älskar verkligen ge och ta, skrev det innan också. Att man väljer att kompromissa för att underlätta för båda, båda får göra som sakerna som passar utan massa tjafs. Bara man är överens så tycker jag det är så bra koncept ?? Ha en härlig helg. Kram Elin

      Elin Johansson 2017-11-24 15:19:25
      Svara
  • Hej Elin! 🙂

    DG! Så snygga och lätt matchade.
    Känner igen mig i PÅ, kram!

    Helena.

    Helena 2017-11-23 12:13:31
    Svara
  • Härligt med någon som lagar mat åt dig!! Snygga glasögon, hoppas vi får se vilka du valde!

    Pia Widlund 2017-11-23 12:11:00 http://www.piaw.se
    Svara
  • DG

    Lena 2017-11-23 12:09:46
    Svara
  • Gå till skomakaren med skorna, de kan byta sulan

    Hanna 2017-11-23 11:59:13
    Svara
  • Tom Ford!

    Beirut 2017-11-23 11:44:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!