passa på att handla mina favoriter till ett bättre pris

Inlägget innehåller annonslänkar.

Hej underbara ni!

Hur mår ni? Har ni haft en bra lördag hittills? Jag har sovit ut, ätit en magisk saffransmannagrynsgröt med ägg till frukost och ska snart börja fiffa till mig inför en ”sopp-kväll” med mina kollegor. Men ingen kan ha missat Black Friday/Weekend och jag får panik på alla mail och sms från företag, haha eller hur? Men jag tänkte en gång till och om ni vill handla hem några av mina favoriter till ett bättre pris så vill jag faktiskt tipsa er om det.

 

Eleven får ni 20% rabatt på allt över 499 kr och 30% på allt över 1999kr. Här tänkte jag tipsa er bland annat om By Terry singelfransar (klick), Ghd’s nya design på min favorit locktång (KLICK) –  och den bästa sprayen för att fixera lockar med. Bara klicka på produkterna ovan och samla på dig 499 kr och få 20& rabatt på köpet.

Bangerhead kan du handla ALLT för 20% hela helgen. Då kan du passa på att klicka hem den bästa texturkrämen (klick) som finns, den är rätt dyr från början (465kr) och nu (372 kr) så den skulle jag absolut klicka hem den. Jag la även ut setting-sprayen från R+CO (klick) i veckan och nu kan du klicka hem den för 263 kr istället för 329 kr. Bara kika in bildspelet ovan så finner ni dom produkterna jag håller kär. Jag såg att jag glömde den bästa volympudret som finns, använder även det på min kund i den senaste vloggen – i och med rabatten så får du den för 129 kr – (KLICK)

1. Klick 2.Klick3.Klick4.Klick –  5.Klick6.Klick

Sen vill jag verkligen tipsa er om alla olika erbjudanden på Gina Tricot. Nummer fem är mina ultimate skönaste jeans för några ynka hundralappar. Vill ni ha höga, lite tunnare jeans som inte veckar sig eller få camel-toe så är dessa något för er. Den gröna blusen är en stor favorit hos mig, så fint om man är brunett. Nej men kika in där, jag länkar alla plagg nedanför bilden. Hoppas ni fyndar någonting, men handla inte ihjäl er. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Elin! Hoppas du kan svara på mina frågor 🙂
    För ett år sedan blekte jag sönder mitt hår. Försökte gå från svart till blond hemma. Jättedumt, jag vet. Håret gick av och blev som tuggummi.
    Nu, ett år senare som sagt, är håret bättre men absolut inte i toppskick.
    Nu har jag dock märkt att små hårstrån i benan och runt ansiktet/hårfästet är korta, typ 10 cm. Vet inte varför det gått av när jag inte gör någon toning/blekning etc på håret. Använder Redken extreme serien och tvättar håret 2-3 ggr per vecka. Fönar det dock oftast.
    Har du nån idé på varför håret går av? Speciellt när det går av på det ”nya, friska” håret. Inte kan väl det slitna ”krypa upp” i det friska håret/utväxten?
    Aaah får panik, känns som hela håret kommer gå av. ??

    Angelica Rissanen 2017-11-26 20:18:38
    Svara
  • Hej Elin
    En nära vän till mig har väldigt tunna strån och lite hår. Har du tips på någon produkt som du kan rekommendera som gör att håret känns mer fylligt ? Någonting som är lätt att applicera och inte behöver fönas in i håret.

    Hanna 2017-11-25 20:56:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!