soppkväll med kollegorna & lösa vågor

inlägget innehåller annonslänkar

Hej mina fina vänner!

Kommer ett sent inlägg upp men tror att många är vakna ändå. Igår var jag på ”sopp-kväll” hos en av mina kollegor. Vi hade bestämt oss för att inte ha julbord med salongen just för att det är kaos nu inför jul och alla är uppbokade på annat så julbord hade vi inte hunnit med. Då tog en av mina kollegor saken i egna händer och skapade en kväll där dom som ville komma kom helt enkelt. Vi var nästan alla och Yvonne bjöd på två olika soppor med bröd till och en av sopporna var en kycklingsoppa, nej tänkte jag. Jag tycker inte om kyckling. Men jag smakade och den var riktigt god, den smakade så mycket annat och jag älskar buljongsoppor så det var full pott.

Ljuset i lägenheten var under all kritik så jag gick ut i trapphuset och fotade. Jag slängde bara på mig en blus och ett par svarta jeans (klick), så mys. Det var många som frågade om mitt hår när jag la ut bilden ovan på Instagram och jag har enkelt försökt att rädda ett skitigt hår. Jag använde en smalare kontång (länk-klick) och lockade mindre delar, lät va 10cm av toppen vara utanför tången så egentligen lockade jag halva håret. Sedan puffade jag i volympuder (klick), sprayde torrschampo (klick) och borstade ut lockarna med fingrarna. Jag nöp i lite texturkräm (klick) längst ner i topparna för att få dom lite spretigare och rakare.

Standard skålen!

Nästan hela gänget, kolla in den magiska fåtöljen Martin sitter i ?! Skulle döda för den!

Dessa små varma vitlöksbröd med parmesan på, jag som älskar bröd tillsammans med soppa – gah!

Janne hade med grisen också (Anders), älskade hund. Jag mutade till mig kärlek med hjälp utav ostkrokar (säger fortfarande inte bågar).

Triss i vackra damer. Dessa galningar skrattar jag med varje dag, puss på er.

Tusen tack Yvonne för en jättemysig kväll, så fint ordnat och tack för den goda maten. Det behöver inte vara stordåd, lite mat och härligt sällskap är det bästa som finns. Nu ska jag försöka sova om ett tag, vi ska upp tidigt imorgon för bankmöte samt en full dag på salongen och träning på kvällen med Emelie. Hoppas ni haft en underbar helg så hörs vi imorgon. Gott natt bästa ni ❤️

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så mysigt med soppkväll, vilken bra idé! Så fint hon hade hemma din kollega, älskar golven och den retroaktiv stilen 🙂 och ja fåtöljen!

  Det heter ostkrokar, vet väl alla 😉 Stay strong!

  Linnea 2017-11-29 13:09:47
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har läst din blogg och följt din instagram länge och måste säga att du är helt magisk!⭐️
  Men jag behöver din hjälp. Eftersom du själv har Hairtalk så tänkte jag kanske att du kan hjälpa mig.
  Min hårbotten blir EXTREMT torr av Hairtalks produkter. Jag var och flyttade upp slingorna innan helgen och det är KATASTROF. Jag är så torr att jag kan dra fingrarna längs min hårbotten och det kommer korn som mjäll. Och detta hamnar i hela håret, runt ansiktet, bak i nacken och runt i hela håret. Vad ska jag göra? Ska jag ta ur håret helt?
  Hon som satte i mitt Hairtalk föreslog Fungoral som finns på Apoteket (detta ska då funka mot mjäll vilket jag inte har?) men jag vågar inte riskera något. Vad ska jag göra?
  Varma hälsningar?
  Amanda

  Amanda 2017-11-28 16:58:05 http://instsgram.com/amandahyytiainen
  Svara
 • Så fin blus du har på dig!

  Josefine 2017-11-28 10:56:22 http://direktflytt.se/
  Svara
 • Var kommer blusen från?
  Du kan inte ha vita strumpor till svarta byxor 😉

  Anna 2017-11-27 21:15:29
  Svara
 • Vilken storlek har du i din Maxmara kappa?

  Sara 2017-11-26 23:48:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!