vilka glasögon blev det?

Hallååååå där vänner!

Säg hej till mina nya brillor, som majoriteten kommenterade så var det till Tom Ford’s fördel. Jag hade kund i färg och fick ett sms om att mina glasögon finns att hämta så när jag var klar med min kund så galopperade jag för att hämta ut dom. Anledningen varför jag valde dessa var för att dom är ljusare, lättare mot min ljusa hy. Dom är jättesköna, lite större vilket jag tyckte mycket mer om. Dom DG brillorna var lite mindre så mina breda ögonbryn hamnade ovanför bågen vilket såg så konstigt ut. Jag är väldigt nöjd men framförallt, herre min skapare vad bra jag ser. Jag ser alla porer i ansiktet, jag ser hur folk egentligen ser ut – haha.

Jag känner mig kvinnligt sexig i dom MEN jag får börja vänja mig. Jag gick skallgång i salongen med dom på och kände mig snurrig, ska det kännas så i början? När jag nu sitter framför datorn så är det en enorm lättnad, jag ser så skarpt och då har jag inget stort synfel – tänk på dom som verkligen har dålig syn. Min älskling tycker jag var flawless i dom och jag är hel nöjd. Som sagt, jag måste vänja mig – det är snurrigt kan jag lova. Nu ska jag ta en välbehövlig dusch, mysa ner mig med A – saknat honom så mycket idag. Men tyckte ni dom passade? 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Jag kommer ihåg att i början tyckte jag att allt såg ut som en animerad värld, allt blev sååå skarpt och tydligt! Var snurrig i början och mådde nästan illa. Kändes även som att allt ”guppade” när jag gick men det är en vanesak. Jag hade inte på mig glasögonen konstant i början just för att successivt vänja ögonen. Dock rekommenderar jag dig att skaffa linser också. Jag personligen tycker det är så skönt att kunna variera ☺️ du är superfin i dom!!

  Frida 2017-12-03 00:33:14
  Svara
 • Jättefina!
  Jag var nog snurrig i en månad. Eftersom jag bara ska använda mina vid datorn, när jag läser och typ ser på tv så tror jag det tog längre tid för mig att vänja mig än om jag hade haft dom på mig ”permanent”.
  Men nu är det bara skönt ?

  Sandra 2017-12-02 14:59:51
  Svara
 • Så fina de blev, de var min hemliga favorit! 🙂 Haha och så är det när man får nya glasögon, världen i HD helt plötsligt! Och lite snurrig också, men det går över.

  Linnea 2017-12-01 09:00:51
  Svara
 • Perfekta på dig, oerhört elegant och snyggt till ditt vackra ansikte! Lovar att inom några veckor kommer du att ha köpt minst ett par till, är själv smått galen i glasögon, älskar att se så bra och även att kombinera färger och modeller på bågarna beroende på klädsel och känsla för dagen. Likväl som ett par nya skor eller väska kan man köpa glasögon. Ha en underbar dag och helg! Kram /I helgen ska jag lyssna på podden, ni är toppen

  Åsa 2017-12-01 07:45:10
  Svara
 • Jag skaffade för 6 månader sen och nu är det jobbigt satt inte ha glasögon 🙂

  Malin 2017-12-01 01:29:13
  Svara
 • Superfina!!!

  Anna Johansson 2017-11-30 20:44:17
  Svara
 • Vad fina. Tänk ibland blev man retad som liten för jag hade glasögon och nu är det modernt. Så glad för det för snyggt är det. Bra. Ja det tar några dagar innan man vänjer sej vid dom.

  Maria 2017-11-30 19:02:43
  Svara
 • Du passar väldigt bra i dina bågar! Och det är helt normalt att det är snurrigt i början, en övergång. Grattis till din nya syn!

  Caroline 2017-11-30 18:45:20
  Svara
 • Jag föredrar lite mindre och mer fyrkantiga men dessa var snygga på dig och bra färg.

  ErikaJ 2017-11-30 18:18:32
  Svara
 • Jätte fina? Har själv brillor som jag borde använda oftare ? och man blir snurrig till en börja men det går över ??

  Jesse 2017-11-30 12:02:25
  Svara
 • Kanonfina! Har själv ett par Tom Ford och är jättenöjd. Har haft dom i över fyra år och är fortfarande lika nöjd. Förstår precis vad du menar med bekvämligheten, det är så mycket skönare än alla andra glasögon jag testat. Kul att du vågade ett par större bågar kraftigare bågar, gör så mycket för looken! Angående snurrigheten så tog det mig över ett år att vänja mig helt vid att ha glasögon. Snurrigheten försvann tämligen omgående men länge kändes det som att jag kollade ut genom två TV-apparater, haha. Det gick också över tillslut som tur var.

  K 2017-11-30 10:47:13
  Svara
 • Kan relatera, skaffade linser för två veckor sedan som var starkare än glasögonen. Hade i dom en hel dag och mådde så jävla illa att jag tillslut behövde spy! Usch så jobbigt, men det går över snabbt ?

  Veronica 2017-11-30 09:21:38
  Svara
 • Japp, helt normalt att man är snurrig, och eventuellt får lite huvudvärk, de första dagarna. Det kommer gå över snart!

  Linda 2017-11-30 08:14:00
  Svara
 • Du är flawless i dom!
  Helt rätt med transparenta bågar, och det är även alltid rätt med TF bågar, superbra kvalitet.
  Det är helt normalt att det är lite snurrigt i början när man har nya glasögon. Dina ögon och hjärnan behöver bara få vänja sig. Om 1-3 dagar kommer allt kännas toppen!
  Kram /Lina på Synsam

  Lina 2017-11-30 00:14:22
  Svara
 • Du är jättefin i dem!

  Kristin 2017-11-29 22:33:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!