Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

gävle, dop för lilla Molly & årets första julbord

Hej mina vänner! 

Hur mår ni? Jag mår hur bra som helst, jag och min älskling är uppe i Gävle hos mina föräldrar för att umgås och gå på dop nämligen. Jag hade hoppats att det hade kommit lite snö men det är mest bara frost/vitt på marken, bättre än ingenting. Vi satte oss kl 21.30 i bilen igår från Stockholm, jag jobbade sent på salongen och var tvungen att fixa lite saker innan vi kunde åka så därför blev allt sent – men vi körde lugnt och kom fram sent i natt.

Hur som, idag hade det varit en speciell dag – min systerdotter Molly har döpts. Det började med en härlig sovmorgon, kommer ner en brinnande brasa och en god frukost. Det avslutades med mammas underbara saffansbullar, dom är magiska.

Mammas ljusstakar är så fina, jag tror dom är från Markslöjd – men utgick 2011 tyvärr.

Den mest underbara människan i världen skriver på dopkortet.

Att stå bredvid honom, livet. Jag hade tänkt att ha klänning men jag är så frusen och kände att – nej jag tar jeans och blus. Jag stod 30 min i en kokande dusch när vi kom hem. Här hemma hos mina föräldrar har dom bubbelbadkar, den är given imorgon.

Min älskade systerson, min gudson Valle – älskade pojke.

Molly hade väl inte världens bästa tålamod i kyrkan, men så söt.

Min storasyster fyllde på med vatten!

Vi passade på att tända några ljus för våra kära som inte finns med oss längre ❤️

Efter dopet skippade vi dop-fikat och hade bokat bord på Söderhielmska gården för att avnjuta ett julbord – det blev mitt första för i år. Har ni börjat med julbord än? Maten var väl inte den bästa, smaklöst och inte så mycket att välja på tyvärr. Om ni har något tips på bra julbord i Stockholm, hojta till.

Jag tog typ allt, haha. Jag älskar allt som är kallt och julskinka med rödbetssallad. Sill och potatis är också en av mina favoriter samt allt som har med ägg att göra. Vad tycker ni bäst om på julbordet?!

Finaste Molly och älskade Mamma & jag under.

Efter julbordet var vi tvungna att kila ner till bocken för att ta en bild. Jag hoppas verkligen den håller sig i år, jag blir alltid så ledsen när den brinner upp år efter år. Jag kan inte förstå hur man vill elda upp något så ståtligt?! Det stod två vakter och en polishund innanför stängslet som ska försöka passa den. Jag kom ihåg ett år där några stod på ett tag mitt emot och sköt eldande pilar över gatan för att pricka bocken – så sjuka människor. Nu blir det mys med familjen, imorgon åker vi tillbaka till Stockholm igen. Hoppas ni har en underbar lördagskväll ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Skriver som någon gjort tidigare! Recept på saffransbullarna tack! Såg väldigt smarriga ut!

  Anna 2017-12-05 15:02:50
  Svara
 • Jag skulle bli jätteglad om din mamma ville dela med sig av receptet på saffransbullarna, de ser fantastiska ut! ?
  Tack på förhand! ?

  Christine 2017-12-04 21:28:34
  Svara
 • Bästa julbordet finnes i Engelen i gamla stan, Stockholm!

  Dina 2017-12-03 22:00:46
  Svara
 • East julbord har jag när jag bodde i Stockholm, fantastiskt om man kan tänka sig ett annat sorts julbord, fick boka tidigt minns jag. Annars Grand Hotel, kan inte misslyckas där tror jag. Mysigt med en dop och en helg med nära och kära. Kan du inte berätta om dina syskon och föräldrar, vad de jobbar med och så. Bor båda dina systrar (om ni inte är flera?) i Gävle och är ni helsyskon? Jisses vad vackert par ni är!! Hoppas resan till Stockholm gick bra: Kram

  Åsa 2017-12-03 20:31:11
  Svara
 • Hej Elin,

  Jag behöver verkligen rekommendation på några färgbomber som kan göra mitt mörkmörkbruna hår med varma/röda nyanser i håret kall. Har svårt att hitta löshår som matchar mitt hår eftersom att de flesta är kalla. Hoppas att du kan rekommendera några bra, vore så snällt av dig ✨

  Kram

  Maja 2017-12-03 19:42:58
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Jag skulle säga silver för en mer brun färg och lila för en mer kall röd färg. Kolla Maria Nils eller revlon.

   ErikaJ 2017-12-04 06:55:26
   Svara
 • Hej!! Har scrollat igenom heeela din blogg, vaaaar nånstans lägger du upp när du tar emot nya kunder?? Har gått och väntat 1 år och missade denna slot helt ???

  Karro 2017-12-03 15:05:14
  Svara
  • Svar på Karros kommentar.

   Hej 🙂
   Det låg uppe i 4 timmar, sedan blev det för mycket mail så jag tog bort inlägget. Vad konstigt, jag förvarnade både på bloggen och på Instagram någon dag innan att jag skulle ”överraska er” en specifik dag – så alla hade chans att kika in. Men det kanske kommer en öppning om 1-2 år igen ❤️❤️❤️

   Elin Johansson 2017-12-06 23:53:52
   Svara
 • Vilken vacker blus, vart är den ifrån? ??

  Johanna 2017-12-03 11:26:27
  Svara
 • Ägghalvor med kaviar, lax, rödbetssallad och prinskorv! Och gröten!

  ErikaJ 2017-12-03 09:56:09
  Svara
 • Åh!! imorgon är det ju bockeninvigning och fyrverkerier. Vad kul att se dig i Gävle!

  Matilda 2017-12-03 00:38:49
  Svara
 • Vi ska gå på gamla riksarkivets julbord imorgon.den ska ha fått väldigt bra betyg. Läser man på deras hemsida så finns det SÅ MYCKET mat På menyn. Dessutom supermysigt ställe med riktig julstämning 🙂

  SOphie 2017-12-02 23:42:13 http://www.nouw.com/idasophiies
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!