måndag, hårfix och mys med Stitch

God kväller mina underbara!

Vet ni, jag har nog inte känt mig såhär positiv känsla för en måndag på länge. Jag började inte förens kl 12.00 idag på salongen så jag gick upp vid 09.00, fixade iordning mig i lugn och ro, tog en kaffe, jobbade framför datorn och bara hade den bästa starten på veckan kände jag. Jag behövde verkligen två dagar hemma i Gävle, det är alltid så fridfullt och osar kärlek i väggarna. Jag och A kommer spendera både jul och nyår hos mina föräldrar, längtar redan. Jag ska köpa lite sällskapsspel (tips?)och förbereda för den mest lugna och härliga julen någonsin, så glad att A vill vara med oss på julen.

Vid lunch kilade jag till salongen för att sätta upp Annica’s Hairtalk. Så mysigt att träffa den där lilla krabaten, även lilla Stitch. Vi pratade om allt och ingenting och det var så roligt för min kollegas kund satt och läste en tidning. Hon kom fram till oss och ba: ”Är detta inte du?” haha – det var det. Vi skrattade och Annica var tvungen att läsa om vad hon hade tackat ja till, haha så roligt.

Såklart fick hon en god skummad kaffe och lite kakor, det var en bra dag för Annica!

Finaste flickorna!

Sedan gick jag över till grannen för att köpa lunch. Detta är rullar med lax ovanpå, så sjukt goda är dom.

Sedan galopperade jag till Emelie på Hairtalk för att sätta om mina fästen, en riktigt Hairtalk dag. Jag valde att inte färga håret denna gång just för att färgen såg fortfarande bra ut och då får mitt hår vila lite till. Kom ni ihåg att mitt hår har blivit dåligt igen?! Frampartiet börjar repa sig men det tar tid, buhu. Hairtalk hjälper håret att vila och få stöd mellan fästerna.

Så skönt med nyklippt hår. Emelie hade fullt upp så hon behövde inte styla håret, kirrar det imorgon bitti innan jobbet. Hon är bäst Emelie, blir så glad av henne och det finns ingen som får röra mitt hår. Åh, imorgon bitti ska jag på ett möte angående mina egna produkter igen. Det är mitt nästa mål i livet, jag vill satsa stenhårt på detta och ta fram dom bästa produkterna enligt mig. Allt tar väldigt lång tid och jag är noga med vilka jag samarbetar med, därför har jag valt att träffa ännu ett till företag för att jämföra. Det får ta hur lång tid som helst, bara det blir bra – eller hur?! Nu ska jag förbereda mig tills imorgon och äta en god middag med min fästman. Ha en super mysig kväll vänner, PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh jag gillar cluedo eller klassiskt geni. Ser fram emot dina produkter, märks att du lägger ned hjärta och själ i dom och då kan det inte bli annat är grymt. ♡

  Ann-Sofie 2017-12-05 21:35:35
  Svara
 • Med andra ord är riktigt kul!

  Josefine 2017-12-05 15:14:47 http://direktflytt.se/
  Svara
 • Du MÅSTE köpa ”Med andra ord” eller ”Speak Out”. De två roligaste spelen som finns, har skrattat så jag gråtit flera gånger!

  Elin 2017-12-05 11:42:06
  Svara
 • Speak out är det roligaste som finns! Testa det!

  Emma 2017-12-04 22:34:48
  Svara
 • Sällskapsspel är bland det roligaste som finns! Så såklart skaru få lite speltips! https://www.spelexperten.com/sallskapsspel/familjespel/ska-vi-sla-vad.html , https://www.spelexperten.com/sallskapsspel/familjespel/nar-da-da.html , https://www.spelexperten.com/sallskapsspel/familjespel/galenpanna.html , https://www.spelexperten.com/sallskapsspel/familjespel/blokus.html , https://www.spelexperten.com/sallskapsspel/familjespel/cluedo-det-klassiska-detektivspelet.html

  Hoppas du finner nått intressant 😉

  Louice 2017-12-04 22:27:27
  Svara
 • Tips på sällskapsspel: Pandemic! Väldigt roligt, tar inte hundra år att spela (ca 30-60 minuter), och alla spelare samarbetar (så det blir inga dåliga förlorare eller vinnare, utan alla förlorar eller vinner tillsammans)! 😀

  Anna 2017-12-04 22:24:43
  Svara
 • Ticket to ride är det nästa sällskapsspelet just nu! Börja med Nordamerika, Europa är lite mer invecklat!

  Elina 2017-12-04 22:00:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!