Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

säljer hemmet: Matbord

God morgon vänner!

Nu har vi kommit till ”Säljer hemmet”igen och nu ska jag sälja mitt matbord från RIO och mina köksstolar från HAY. Ni som följt mig länge vet att jag köpte allt detta för precis ett år sedan. Det är så sjukt nu när jag sitter här och ska sälja alla mina möbler ett år senare. Jag vet hur överlycklig jag var för att köpa nytt och skapa min egna, trygga borg – nu ska jag liksom köpa ett nytt hem tillsammans med mannen i mitt liv. Jag tror ingen kan förstå hur lycklig jag är i mitt förhållande och varje dag önskar jag att andra brustna hjärtan där ute kan få eller kommer få känna som jag gör en dag. Jag tror att man måste hamna på botten för att märka skillnad hur det egentligen ska vara. Jag har inte varit guds bästa barn i mitt förflutna och inte A heller men det är just det man måste tänka på, allt dåligt man varit med om måste man släppa och tänka framåt, här och nu.

Om jag skulle klandra mig själv eller A för misstag man gjort innan vi träffades, vad skulle det tjäna till? Två personer blir ett, man skapar nya beteenden, minnen, bra och dåliga dagar tillsammans och bara fokuserar på framtiden ihop. Jag tror många par bråkar om ”Hur kunde du göra det? Hur tänkte du då? eller Varför gjorde du så?” – i min värld är det helt oväsentligt. Släpp och gå vidare, hur svårt ska det vara? Jag har lärt mig så mycket under mina år inom sociala medier, det finns alltid folk som vill försöka förstöra och ”tala en till rätta” – jag ignorerar och tänker alltid att personen i fråga kan inte vara lycklig i sig själv. Jag försöker tänka att vara glad och positiv till alla människors val, att vara lycklig för andra och finna ett lugn i mig själv i och med det. Sen hur fasen ska jag ha tid att irritera mig på andras val? Herregud…

Hur som, dela gärna med er hur ni tänker kring detta. Men inlägget ska egentligen handla om mina möbler, jag svävade iväg lite – men jag satt bara och filosoferade för mig själv i och med att sälja möbler.

JAG SÄLJER: 

RIO MATBORD

Bredd: 80 cm

Höjd: 72 cm

Längd: 140 cm

Färg: Grå

Design: Department

NYPRIS: 4000 kr
NU: 2000 kr

Intresserad? Bara maila mig på [email protected] och märk mailet med ”Flytt”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Elin, snälla säg att du kan klara upp skillnaden mellan en färginpackning (exempelvis Maria Nila colour refresh) och en nyansering som man gör på salong? Det är nämligen så att jag älskar resultatet jag får varje gång jag gör en nyansering på salong och när jag försöker produkten som dem använder på mig får jag svaret ”vi säljer inte det”.. hjälp en vilsen själ haha! Kram /Delila

    Delila 2017-12-06 21:08:20
    Svara
  • Hej, förstår hur du tänker, men. Det blir ofta annat efter antal år och barn tillsammans. Förhållandet prövas den hårda vägen, för att veta om det funkar när det är förjävliga perioder och att man står trygga vid varandra då med. Att vara tillsammans några år utan barn är ju relativt smärtfritt för de flesta. Det är ju en jäkla skillnad på tid med varandra menar jag och tillfällen för missförstånd. Du pratar som nykär vilket är härligt men ganska naivt tänkt. Det är fint att kämpa tillsammans i svåra tider , det är riktig kärlek för mig.

    stina 2017-12-06 17:34:43
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!