mitt bästa highlighter tips någonsoin

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon mina skimrande girls! 

Detta kan låta skevt men jag tror jag funnit mina all time favs när det kommer till highlighters. Jag har flera favoriter men jag kom på mig själv att jag har endast använt dessa ett bra tag nu. Ni som kollat in min senaste vlogg (klick) såg när jag visade dessa fast i en trio (denna – klick). Om man inte vill köpa en bara så är den jag nämnde (trion) en bra start, du får tre för en. Dessa är enormt pigmenterade men inte så att du får en fallande stjärna på kindbenet liksom – ni fattar.

Jag har kommit på mig själv att använda dessa både som skimrande brunpuder, som ögonskugga och självklart som highlighter där den ska ligga. Jag hade inte hört talas om dessa skönheter tidigare och jag är lite ledsen över det – verkligen ett magiskt tips.

Min favorit är ”Glazed Donut”, finns för 329 kr HÄR (klick)

Här har jag både på kindbenet, under ögonbrynet, nästippen och på ögonlocket över den lila skuggan. Om ni undrar vart tröjan är ifrån så är det denna (klick). Jag har levt i dessa tröjor hela hösten, vida armar, hög krage och så mjuka att ha på sig. Jag hatar tjocktröjor som sticks, NEJ TACK.

Dom kostar 329 kr styck och värda varenda krona, ni kan klicka hem dom HÄR (klick)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag svimmar för din sminkning. Vad heter den aprikosa och rosa ögonskuggan på den här bilden? Och vad heter läppstiftet? Kan du inte göra en tutorial på denna sminkning. Fantastiskt vackert!

  Katrin 2017-12-14 13:29:22
  Svara
 • Hej! Jag har sen ett år tillbaka bleckt mitt hår 5-6ggr hos frisör men började känna att de gick av… så färgade det brunt igen och försökt med allt. Men det är visa partier som är helt av, tex luggen fram är jätttte kort (har hår till brösten) även partier lite övrrallt…
  har testat många bra produkter men inget hjälper… känns fortfarande slitet, glans löst och alltid skitit, har du tips på bra produkter?
  Kram

  Ellen 2017-12-07 10:43:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!