metro mode julfest 2017

Hej bästa ni! 

Jag mår väldigt bra idag fast det var julfest på Kasai igår som Metro Mode höll i. Jag valde helt att köra nykter, jag sippade på en fördrink men annars höll jag mig till vatten. Jag är väldigt skör just nu, min kropp skriker vila, jag har svårt att somna på nätterna och jag är i konstant högvarv så jag måste fokusera. Jag har två veckor kvar att jobba på salongen och jag måste hålla mig i fas, annars kommer jag aldrig klara det. Men hur som, jag tog med mig mannen i mitt liv till Kasai och jag blev så glad att han pallade hänga med mig dit. Vi möttes av partystämning i sann Metro Mode anda, dom är så grymma.

En sak, kom ni ihåg när jag var hos Madde för två veckor sedan och fyllde på min botox? I samma veva började jag testa en ny hudvård, alltså… jag måste prata om den i ett annat inlägg – min hy är ON FIRE!!


Vi blev bjudna på plockmat hela kvällen, väldigt generöst. Men jag var så hungrig när jag kom dit och alla vid bordet skulle dela på dom små tallrikarna som kom in. Så det blev att man fick en sushibit var och en räka t.ex, så kvällen gick och som A sa när vi gick ”Det kittlade mest bara till i magen så jag blev ännu mer hungrig” – haha. Jag har aldrig tyckt om att dela tallrikar med alla kring ett bord, dels för att jag tycker att alla ”hets-äter” för att man vill ha mat och jag blir aldrig mätt. Men för dom som var törstiga måste varit nöjda, väldigt bra uppstyrt.

Han, livets lyckopiller ❤️

Eftersom alla delade på maten så fick jag aldrig tillfälle att fota maten, haha. Men min favorit var dom friterade räkorna med chilimajo.

Det uppträddes självklart i vanlig Kasai anda, om ni inte varit på Kasai tidigare så kan jag verkligen rekommendera det. Här hängde jag helg efter helg under mitt singel-år och dom kommer alltid med överraskningar under kvällen och levererar alltid bra musik. Tusen tack Metro Mode för en jättebra julfest, ni är bäst. Nu ska jag dra iväg och podda och i eftermiddag ska jag jobba på salongen tills kvällen, jag måste hinna hem till Idol finalen – HEJA CHRIS!!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fint läppstift, vilken märke och färg är det? ??

  Jessica 2017-12-08 21:52:37
  Svara
 • JA – jag vill höra om hudvården!

  Angående varmluftsborsten du rekommenderade förut; köpte den efter att jag såg din yt-video och ditt hår såg så fint ut! Nu till mitt problem, det håller inte. Håller MAX två timmar. Har du något tips på vad jag kan göra så att det håller längre?

  Melinda 2017-12-08 15:16:58
  Svara
 • Vilken härlig fest, såg riktigt kul ut!

  Josefine 2017-12-08 10:38:44 http://direktflytt.se/
  Svara
 • Hej Elin!
  Sist jag var hos frisören sa hon att mitt hår inte var speciellt slitet utan att det var jättetorrt. Jag har använt Maria Nila i lite mer än ett halvår, sen bytte jag till living proof’s inpackning men det känns inte som att något hjälper.. Vet du någon inpackning som verkligen kan göra under på mitt hår? Jag har försökt skrolla runt bland dina kategorier och läst produkter du har rekomenderat men vet inte vad jag ska välja. I grunden har jag lockigt hår, lite vågit men med stora skruvlockar på vissa ställen. Jag har även väldigt tjockt och långt, färgat hår. Använder väldigt sällan produkter i håret förutom hårolja och ännu mer sällan använder jag värmeverktyg. Älskar din blogg! Läser den varje dag och är jätteglad att det går så bra för dig. Kraaam.

  J 2017-12-08 08:15:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!