Någon som är sugen på en soffa från Habitat?

Hej vänner & Glad Lucia!

Hur mår ni idag? Jag sitter på salongen och inväntar kund, efter det ska jag på ett lunchmöte och sedan ska jag tillbaka till salongen för kunder. Ikväll bär det också av till Emelie för att träna – en fullspäckad dag om inte annat. Men jag tänkte tipsa er om min soffa som jag ska sälja, nu ser mitt hem något kaos och skralt ut. Bordet och stolarna fick jag iväg förra veckan och nu ska jag få iväg soffan innan jul tänkte jag.

Eftersom jag köpte allt nytt till lägenheten förra året så är allt nytt. Kom ni ihåg att jag fick vänta 12 veckor på denna soffa förra året? Jag satt i Torstens bädd och  han var sådär glad över det. Men eftersom vi har köpt ett skepp till soffa till nya lägenheten så måste jag låta någon annan ta över denna skönhet.

Den är från Habitat och heter ”Montino”

Här är måtten: 

L.238 x W.105 x H.78 cm, sitting depth: 62 cm i färgen grå. Det bästa med soffan är att den är djup så när vi har haft besök så tar vi bort kuddarna och får en perfekt sovplats.

PRIS: 

NYPRIS: 16.000 kr
MITT PRIS: 7000 kr 

Det är bara maila mig på [email protected] och märk mailet med ”Flytt” om någon är intresserad. Nu väntar min kund på mig, hoppas alla får en underbar onsdag. Puss & Kram på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vart är skärpet ifrån som du brukar ha runt klänningar? Letar själv efter något liknande.

  Matilda 2017-12-13 20:18:11
  Svara
 • Hej Elin! Har funderat ett tag på att sätta in Hairtalk. Däremot har jag inte riktigt förstått vad som ”ingår” när frisören flyttar upp löshåret. Kommer frisören flytta upp löshåret och även klippa ens längder så att ens egna hår är lika långt som löshåret (om jag bara vill göra håret tjockare, inte längre) eller måste man även boka in klippning och betala klippningen separat så att ens egna hår inte är längre än ens löshår när frisören har flyttat upp håret?

  Så tacksam försvar.
  Mvh Emma

  Emma 2017-12-13 15:05:50
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej! Nu är jag inte Elin men kan svara hur min frisör gör. Vid omsättning av 1.5 paket så tas håret ut, mitt hår tvättas och därefter sätts håret om med ny tejp. Frisören klipper ej mitt riktiga hår utan hairtalk sätts i på ett sådant sätt att det matchar min egen längd (dvs, sitter något längre ner på huvudet efter omsättningen). Sedan klipper frisören vid behov väldigt lite/få ställen på hairtalk för att få det att passa in optimalt och där efter stylas håret. Detta kostar ca 500 kr. Vill jag utöver detta även klippa topparna i mitt riktiga hår tillkommer den konstansen. Hälsningar Annie

   Annie 2017-12-13 23:13:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!