mermaid on fleek

Hej från en ledsen Celina, haha!

Dagen har gått i ett, det började hos Celina för att piffa till mina naglar inför jul/nyår. Ni som såg på Instagram (StyleElin) vet vilka brutala naglar hon gjorde på mig, men dom behöver ett inlägg i sig – tro mig. Efter det så åt vi lunch på salongen, Celina åt sushi och jag åt matlåda som bestod utav bönpasta och lax. Vi hade en riktig Onfleek dag, där vi piffade till oss själva – jag fick kick-ass naglar och Celina en hår-makeover. Jag fortsatte visserligen med kunder efter Celina men ändå, en härlig dag. Men hur som, Celina och jag hade tänkt på vad vi skulle göra med hennes hår ett tag. Hon har haft rosa ett bra tag nu, underhållit den exemplariskt hemma med hjälp av denna färginpackning (ad-klick) men vi ville göra något helt annat.

PS: Innan jag glömmer, det sista avsnittet för denna säsong av On Fleekpodden kom upp igår. Ni kommer till avsnittet HÄR (KLICK)

För några veckor sedan bad jag Celina att inte använda färginpackningen så det rosa successivt skulle tvättas ur. Hennes hår hade blivit persikoblont med lite rosa kvar. Hennes frisyr var väl inget att hänga i julgranen direkt, den måste fixas.

Martin var med i vanlig ordning ❤️

Bästa Celina inpackad till 100!

Hår-kondomen brukar jag kalla detta, haha.

VAAAVAAVOOOMM!!!

Vi var båda två inne på persiko/koppar färg, men sedan visade Celina denna turkos/blå/gröna färg och jag smälte direkt. Om vi hade gjort det peach så hade det blivit så likt det rosa, vi ville ha skillnad. Jag blekte upp hela håret allt jag kunde, la en mörk, mörk kall/rå bottenfärg och använde mig utav Redken – City Beats (grön&blå). Även om jag inte är någon crazy color person så älskar jag när någonting passar så sjukt bra på kunden, det hände precis här.

Hur snyggt blev det inte? Dör… ett magisk mermaid-onfleek-moment!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin!
    En hårfråga. Jag har självfall på mitt hår. Jag har haft midjelångt hår som jag nu kapat av en bra bit av. Nu har mitt hår blivit ännu lockigare efter det.
    Mest underhåret som är lockigt. Är rakt på sidorna och ovanpå. Jag hatar det!
    Kan man rakpermanenta ett hår? Eller vad skulle du rekommendera mig att göra för att få det rakt permanent. Är så trött på att platta det varje gång jag har tvättat det.

    Maria 2017-12-16 12:07:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!