julklappstips till honom

Hallååååå där! 

Hörrniiiiiii, det är fredag – ni förstår inte hur glad jag är. Jag kom hem sent igår och totalt däckade i sängen, jag kände nästan att jag höll på att bli sjuk. Jag var riktigt känslig och ville bara stänga in mig under täcket och stänga igen butiken tills nästa år. Men jag låg och vilade ett tag, åt lite mat och sedan somnade jag rätt tidigt. Idag vaknade jag upp utvilad och jag har en admin dag idag, gick upp vid 9.00 och sedan dess suttit vid datorn och ska iväg på ett möte vid 14.00 och eftermiddagen ska bestå utav redigering av vlogg. Den skulle kommit ut redan i onsdags men salongen äter upp ALL min tid nu så den kommer ut i helgen.

Men jag måste tipsa er om den godaste killparfymen jag har doftat på. När jag träffade A så märkte jag redan vid första kramen hur nedrans gott han doftade, sådär mystiskt manligt typ. Det gick ett tag och när han mer och mer började bo hos mig så skådade jag en mörk liten flaska i badrummet, doftade på den och mitt hjärta slog slint inne kroppen – DET DOFTAR KÄLREK FÖRFASEN.

Jag blev väldigt förvånad att han har valt en parfym just från Rituals. Inte för att dom gör bra dofter, helt tvärtom utan det kändes inte som han hade koll på hur bra Rituals är – haha. När jag var i Amsterdam med just Rituals så fick vi gå en doft-kurs där vi fick en helt annan bild om dofter och hur dom tänker. Dom som tar fram dofterna i alla Rituals produkter tar öven fram alla dofter i parfymer så som Chanel, YSL & alla gigantiska företag – häftigt.

Därför vill jag verkligen tipsa er som vill ge bort något riktigt lyxigt till er karl, pappa, bror eller vem som helst som vill dofta magiskt (eller som A) – haha. Den heter ROI D’ORIENT – Arabian Amber & White pepper (klick – länk) och kostar 430 kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Min kille har den, älskar den doften 🙂 Även jag köpte efter det en sån liten flaska från rituals, räckt länge och perfekt att ha med u handväskan. tack för tipset, även om jag kände till dessa älskar jag sånna här bra budget tips 🙂

    C 2017-12-18 14:52:03
    Svara
  • Så bra tips!

    Josefine 2017-12-15 15:08:06 http://scandicave.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!