FLYTTVLOGG – Bråkar med Siri?

Hej mina underbara vänner!

Har ni fortfarande en bra helg? Vet ni vad vi gjorde igår, vi sov middag i tre timmar. Vi hade vänner här hela fredagskvällen, dom kilade nog inte hem förens efter 02.00 och vi var tvungna att gå upp vid 09.00 igår för städfirman skulle städa A’s lägenhet som släpps på måndag. Jag gick upp. tog hand Ester, jobbade framför datorn och bara mös hemma. Men när A kom hem så kände båda att nej, vi måste ta en stödvila – det resulterade till en tre timmars skön powernap.

Jag känner mig så utvilad och så redo att riva av en brutal jobbvecka på salongen. Jag ska hinna med bloggen så mycket som jag kan. Sedan är jag ledig i två veckor och då kommer min års resumé, nyheter inför nästa år och ni får hänga med i julen i Gävle. Jag tror det kommer bli hur bra som helst ❤️

Men nu är det dags för en ny flyttvlogg, den är från förra söndagen när vi bland annat kikar på heltäckningsmattor, färg och garderober. Jag hoppas ni tycker om vloggen, är det något så kommentera bara. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ni är så otroligt fina och härliga! Tack som delar med er, älskar er flyttresa:)) Håller med tjejen som sålde mattan till er, vilket powerpar ni är! Var nästan säker på att ni köpt en lgh i stan och blev överraskad att så var inte fallet. Var ligger er nya lgh? Ser fram mot dina produkter, hoppas det inte dröjer alltför länge in på 2018;) KRAM och ha en riktigt bra vecka

    Åsa 2017-12-18 08:08:15
    Svara
  • Ååh en heelt ny.. Perfekt, ger mig lite kraft till ungarnas läggning. ?? lilltjejen förstörde precis två av mina nya eos juledition.. Knapot använt.. O har inga andra lipbalm hemma?så känner mig hormonigt ledsen.så torra läppar så man blir galen… men måste rekommendera pumpkin spice, den orangea, den var så bra o lukta så gott. Tack för en bra vlogg, ni är så söta ihop så man blir så glad. ?

    Emma 2017-12-17 18:48:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!