Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

att välja glas till hemmet & onödiga prylar som bara jag älskar – eller?

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

1. KLICK2. KLICK3.KLICK4. KLICK

Hej mina vänner! 

Vet ni, jag satt och svävade runt på nätet och en av mina största hobbys är att kolla på saker till köket. Jag kan gå igång på allt ifrån köksmaskiner, vitvaror till små skedar till glas. Jag och A har bestämt att inte köpa några julklappar till varandra i år för att vi ska som sagt inreda ett helt nytt hem, vi ska renovera och vi har skämt bort varandra tillräckligt detta år. Men det resulterar till att båda sitter och internet shoppar till lägenheten, så mysigt faktiskt.

Därför fick jag idén att tipsa om snygga glas, lite otippat av mig men ska jag vara helt ärlig så ÄLSKAR jag att vara inne i butiker som säljer köksartiklar. Varför ska jag inte dela med mig utav det? Här ovan finner ni mina topp fyra snyggaste champagneglas, blev helt till mig utav 2:an – älskar att dricka ur dessa glas. Även nyheten nummer ett från Orrefors ligger rätt högt upp på listan.

1. KLICK 2.KLICK 3.KLICK4.KLICK5.KLICK

När det kommer till vattenglas så älskar jag att dricka ur tunna glas. Jag såg att Carolina Gynning hade kommit med vattenglasen från himmelen och som vanligt finns det flera olika motiv att välja bland. Annars tycker jag bäst om långa glas för då kan man trycka ner båda massor med isbitar och citroner i utan att vattnet rinner över. Tänk på det nästa gång ni dricker vatten, det är godare att dricka ur ett tunt glas. Lika så vin, mycket godare!

Jag såg även att Kosta Boda hade dessa ”All About You Tumbler”25% rea, PASSA PÅ – finaste glasen jag vet. Ni kommer till dom HÄR – KLICK!

– Som jag sa innan, jag går igång på allt. Under detta år har det existerat en popcorn maskin (klick) på varje event så jag har fått för mig att det blir så mycket godare popcorn i denna än i micro. Eller hur?

– Sedan har jag funderat länge på denna AirFryer (klick) som ska fritera nyttigare? Är det någonting man ska gå på eller har ni några erfarenheter om den?

– Dessa tallrikar MÅSTE jag köpa hem, vattnas i munnen bara att titta på dom… Ni kan kika på dom HÄR (klick) – finns i olika utföranden.

OBS – VI MÅSTE PRATA!!
Sedan en sak som jag måste ta upp med er, en smörgåsgrill (KLICK)??? Det kan vara livets farligaste drog, för 199 kr dock. Men jag kommer ihåg när jag var liten och vi använde våffeljärnet för att få varma mackor. Det var gott men när pappa köpte hem en smörgåsgrill så var det julafton varje dag efter skolan. Varje gång jag är på ICA Maxi eller ser på sidor på nätet så vill jag köpa hem en i smyg och äta varma mackor med 10 lager ost i varje kväll. MEN, jag vet att min bröllopsklänning kommer stanna vid vaderna om jag ens köper hem en sådan maskin så därför har jag vägrat. Min största önskan vore att få hyra en smörgåsgrill en gång i månaden och sedan kommer det någon och hämtar den, deal?!

Hur som, världens bästa julklappar – till mig själv i detta fall. Men vet ni någon vän som har lite taskiga glas hemma – överraska med dessa fina varianter. Eller har du en små sugen vän som älskar varma mackor, LIVETS julklapp. Hoppas ni fick lite tips ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Airfryer är verkligen det bästa inköpet vi någonsin gjort! Den friterar perfekt och det känns verkligen som att det är nyttigare.
  Ska du exempelvis göra pommes så behövs ingen olja och dem blir perfekt krispiga. Har även gjort helkyckling i den och andra kycklingdelar och dem blir helt magiskt saftiga!
  Rekommenderar den verkligen!

  Ha en fin jul fina ni! 🙂

  Matildha 2017-12-23 13:24:33
  Svara
 • Haha, har du så dålig självdisiplin? :p Köp den, du kommer ändå tröttna på att äta varma mackor varje dag så det kommer inte bli ett problem. Det blir inte lika hägrande när möjlgheten alltid finns där! Dessutom är det betydligt mindre kalorier i två skivor bröd och några skivor ost än i de allra flesta middagar/lunchar du äter ute. Ca 400 kcal är det i min toast, inte alls farligt för figuren. 🙂

  M 2017-12-22 18:42:38
  Svara
 • Haha jag förstår det där med smörgåsgrillen. Köp den i julklapp till en vän och bjud hem dig en gång i månaden 😉

  Tess 2017-12-20 13:25:14 http://www.seenbytess.se
  Svara
 • Köpte airfryer till pappa. Han ÄLSKAR den. Just den från philips också. Tror inte lika hårt på alla andra. Så köp förfasen 🙂

  Paulina 2017-12-19 17:58:11
  Svara
 • Min sambo fick en AirFryer av mig förra julen, hans bästa julklapp någonsin! Allt man gör i den blir så himla gott, plus att det blir lite nyttigare ☺️ Så en sån kan jag varmt rekommendera!

  Jennifer 2017-12-19 16:45:24
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!