Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

äntligen ledighet – mot julen i Gävle

Hej mina vänner! 

Det är dagen före julafton, hur mysigt? Dock är det verkligen inte samma sak som när man var barn, som vi längtade efter julafton. Man låg på natten innan och funderade länge på vad man skulle få för julklappar. Detta år är jag och A uppe hos min familj och ska vara här tills efter nyår. Vi ska verkligen bara vila upp oss, äta massor med god mat, mysa med familjen och ladda batterierna till flytten i januari. Jag jobbade halva dagen på salongen igår och sedan skulle jag in på Åhléns City i Sthlm för att handla lite smått innan jag åkte hem för att fixa det sista. Jag fick köa in till Åhléns, ut och fick stå 30 minuter i kö – jag har aldrig varit så slut i huvudet som jag var när jag gick därifrån.

Vi vuxna hade bestämt att inte köpa några julklappar åt varandra men jag kunde inte låta bli, dock väldig simpla klappar – något litet bara.

När jag ändå stod i kaoset på Åhléns så passade jag på att köpa ett spel som vi kan spela på julafton. Detta är frågor som man förmodligen inte kan, riktigt onödigt att veta – men det gäller att gissa till sig svaret. Den kostar 199 kr och finns att köpa HÄR.

Ja alltså, min packning kanske inte hör till dom bästa. Jag är väldigt glad att Presskontakterna kan bidra med bra packpåsar, haha. Notera att det står även en liten resväska bakom allt, haha. Jag orkade inte gå ner i förrådet och hämta resväskan, men detta fungerade också.

Vi kom till Gävle sent i natt och hade en lång sovmorgon. Vi åt skinkmacka till frukost med ägg och kaffe, det var gott kan jag lova. Sedan bestämde vi oss för att ta hundarna till skogen för en långpromenad. Man måste passa på när det är ljust ute, suga in bra luft.

Mina älsklingar, dom var rätt sugna på att gå ut!

A hade klickat hem namnlappar på hundarnas selar. Så nu ser man klart och tydligt vad hundarna heter, SÅ SÖTT!

Det var glashalt ute i skogen men hundarna slirade runt som aldrig förr.

Mammas nubbesallad kan vara den godaste på julbordet, gahh!!

När vi kom hem från promenaden hade mamma börjat förbereda julmaten, tror det vankas Jansson. Jag och A ska åka iväg för att fixa det sista inför imorgon, ikväll ska alla klä granen, dricka glögg och tagga för uppesittarkväll i vanlig ordning. Hoppas ni har det lugnt och skönt, vi hörs ikväll vänner. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Så snyggt! Jag har en liten svart mops-pojke och vill jättegärna göra en sele åt honom. Vet du vart karln din fixade dessa? 🙂

    Martin 2017-12-27 06:36:03
    Svara
  • God jul!

    ErikaJ 2017-12-24 17:54:18
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!