Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

god jul mina älskade läsare

Jag vill bara in snabbt och önska alla en GOD JUL!!!

Jag hoppas verkligen ni har en bra dag med nära och kära. Vi är hemma, myser tillsammans och äter för fulla muggar. Vi ska spela julklappsspelet senare ikväll, det är första året vi tänkte testa det – ska bli så roligt. Vi har köpt typ ca 5-10 julklappar var som några är roliga, användbara och några som man själv vill ha. Har ni spelat det någon gång?

Jag och A köper tillsammans ett nytt hem, all inredning och renoveringen – det blir vår julklapp tillsammans. Men nu dreglar jag över tårtan, lite kaffe och ”Tomten är far till alla barnen” som börjar vid 21 på fyran. Vid midnatt ska vi till kyrkan för midnattsmässa, SÅ mysigt.

Ha en fortsatt mysig kväll ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken fin bild. God jul till er och dom fina vovvarna. Kram. Tack för en jättebra blogg. ?❤

    Maria 2017-12-24 19:37:03
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!