Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅRSRESUMÈ 2017 JAN, FEB & MARS

Hej mina underbara läsare!

Nu är det dags, min årsresumé år 2017. Jag började med att fira nyår hos mina föräldrar och valde knut för omväxlingens skull. Det var första nyår som jag inte gjorde så mycket. Jag åkte hem till Stockholm direkt den 1 januari för att umgås med min bästa vän som bodde hos mig medans jag var hemma i Gävle. Hon hade precis gjort slut med sin kille efter 6 år tillsammans så det var tung stämning i min lägenhet kan jag lova. Jag tänkte lyfta några guldklimpar från varje månad som gått, nu kör vi.

Precis i början på året publicerade jag en ”BrowChallenge” tillsammans med Felicia – en av mina roligaste videos.

Jag och Celina lanserade ”OnFleek Podden” vilket var nervöst men det blev en succé och vilket resulterade till två säsonger detta år. Om ni har tråkigt under ledigheten och vill lyssna på den smutsiga baksidan av skönhetsbranschen, vi avslöjar fusk bland frisörer/nagelteknologer och mycket om vad som hänt i våra liv. Podden innehåller allt ni kan tänka er, vi bjuder in gäster och ni kommer ha så roligt tillsammans med oss. Alla avsnitt kommer ni till HÄR – KLICK!

Jag avslutade januari med att göra Annicas hår till den finaste hårfärg jag någonsin har gjort på henne. Denna hårfärg gjorde succé överallt och jag hade hoppats att Annica behållt denna look under en längre tid för fasen vad snygg hon var i den.

Jag testade ett nytt mousse från Oribe (klick) som jag fortfarande tycker är det bästa detta år. Det är rätt pricy på hela 419 kr men att applicera denna i handdukstorkat hår, massera in lite lätt i hårbotten och föna med en rundborste eller varmluftsborste (denna) gör att du får volymen från himmelen. Ska säga att den fortfarande är halvfull så den räcker länge.

I slutet utav januari var det dags för Sthlm Fashion Week 2017. Den var en fullspäckad vecka och här kikade jag bland annat in Valerie’s visning. Både kjolen och blusen är från just Valerie, dagen till ära.

Jag började köpa hem det mesta till hemmet. Just denna byrå från Bolia är underbar och den kommer få följa med till nya lägenheten också. Jag köpte nya kuddar och växter, började piffa till det lite extra hemma. Det var just här som jag verkligen fokuserade mest på hemmet och jag började känna att jag var hemma.

Jag tipsar också om den mest magiska hårinpackning som jag vet. Om ni letar efter en magisk inpackning så måste ni klicka hem denna (klick).

Jag färgade underbaraste Emelie’s hår till en mörk, mörk botten och ljusa/kalla längder!

Här visar jag er en enkel styling som faktiskt jag tycker passar perfekt nu inför nyår. Jag visar precis hur ni gör för att få till denna styling i detta inlägg ”HÄR-KLICK”. Värt att kika in ❤️

Jag tror jag firade alla hjärtansdag själv, fullproppad med jobb och det gick rätt bra ändå.

I slutet utav februari så åkte jag och min bästa vän till PARIS, min älskade stad Paris. Vem visste då att jag skulle återvända till hösten, men för en helt annan sak – mer om det senare. Jag kom ihåg att det var kallt, riktigt kallt och blåsigt. Vi gjorde alla sevärdheter som man ska, vi shoppade och drack vin hela tiden. Vi gick ut och festade och jag tror att en av dom kvällarna kan vara den roligaste utgången i hela mitt liv. Vi dansade loss på en av Paris lyxigaste nattklubbar och blev behandlade som drottningar, vi dansade loss i sex timmar och glatt åkte hem till hotellet när dom vanliga åker till jobbet.

Jag unnade mig en plånbok innan jag åkte från Paris. Världens bästa minne från den resan som jag alltid bär med mig!

Jag kan säga att jag gjorde en av 2017 mest snygga korta frisyrer!

Jag visar hur jag gör en slarvig, hög knut – vill ni se hur jag gör så klicka HÄR!

MIN KÄNSLA: 

Jag var rätt ensam här, även fast jag umgicks med så mycket vänner, jobbade väldigt mycket och dejtade mycket så kände jag aldrig någon speciell lycka i mig själv. Jag kantades utav att försöka finna mig själv och finna ro i själen. Det spelade ingen roll vad jag gjorde eller köpte så kände jag mig rätt vilsen. Det hände mycket bland mina vänner också denna tid, mycket svek och känslor som yrade runt vilket också tog mycket energi. Paris resan gjorde så mycket och jag bestämde mig för att försöka bli mer spontan och verkligen ta åt mig dom jobb jag förr inte ville göra och middagar jag inte tyckte var roliga eller events som jag tidigare tyckt var meningslösa att närvara på. Jag bestämde mig för att försöka se ”tråkiga” saker som möjligheter.

Jag trotsade färggudarna och införskaffade mig en puderrosa kavaj från Zara. Mitt hår var snyggare än någonsin gjort av bästa Emelie på Hairtalk i vanlig ordning och jag gick ner i vikt snabbare än vanligt just denna tid. Kommer inte ihåg vad som gjorde det men jag mådde nog inte helt hundra utav olika anledningar.

Jag gjorde också en av 2017 mest underbara makeup men denna palett (klick) – alla måste ha den hemma!

Jag piffade självklart till Andrea’s lite väl förgångna hår, haha!

Sammanfattningsvis

Jag måste säga att året började rätt bra. Det var mycket jobb kommer jag ihåg, jag var ute och festade mycket och fokuserade mest på jobb som sagt. Det bästa på dessa tre månader var självklart Paris resan med min bästa vän. Oavsett så är dessa tre månader tunga, för alla. Det händer inte så mycket och alla längtar till våren då det mesta roligheter händer, i alla fall i min värld. Som jag nämnde innan så dejtade jag rätt mycket och kom ihåg att jag gjorde det för sakens skull, att alla gjorde det i min närhet. Många vänner var singlar och vi föddes på nytt som 19 åringar, dock mer mogna 19 åringar men jag kommer ihåg att jag var helt stängd som person. Jag ska inte sticka under stolen med att det var roligt, jag behövde verkligen en tid där jag bara brydde mig om mig själv och ville jag äta makaroner och ost till middag så gjorde jag det. Jag hade bara ansvar för mig själv och det räckte kan jag lova, haha.

Fortsättning följer…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!