Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min mysigaste jul någonsin

Hej vänner! 

Åh, juldagen är kommen – den bästa dagen på hela julen. Julafton är oftast så stressig och det innehåller så mycket måsten, men just juldagen finns det inget annat än att sitta framför tv:n och äta rester. Vi har tagit en lång prommenad i skogen med hundarna, tror vi gick en mil i regn, halka och kyla. Både jag och A kände att efter all mat och godis igår så måste vi gå av en del för att påbörja rond två lite senare ikväll – haha.

Vi gick upp efter 09.00 igår och åt mammas julgröt tillsammans med skinkmackor. Mornarna är alltid dom bästa tycker jag, man är lite små seg, alla äter gröt och bara umgås – älskar det. Både mina äldre syskon med familj valde att fira julen uppe i fjällen så det blev så tyst är hemma, haha. Men det nya stjärnskottet, Molly min lillasysters bebis var höjdpunkten på julen.

Vi tog även en skogspromenad med vovvarna efter frukosten så dom skulle vara lugna och sova under kvällen, man kan säga att såhär låg dom större delen av dagen . Dom här två galningarna, hela sjukt att dom funnit varandra som jag och A gjorde. Man märker hur mycket dom älskar varandra, när Torsten åker iväg så blir Ester deprimerad och när Torsten kommer tillbaka så blir han som en valp och familjen är samlad igen.

Sedan var det dags för julmaten. Vi skär ner mängden mat för varje år känns det som, men man blir proppmätt ändå. Jag äter typ allt, eller jag äter allt. Att sill och potatis kan vara så gott men enkelt. Har ni något speciellt på julbordet som är lite konstigt? Vi gör t.ex alltid en räkomelett som alla dör för.

Skinkan är en av mina absoluta favoriter!

Min stora kärlek ❤️ Så glad att han vill spendera julledigheten uppe med mig. Vi får åka ner till Skåne efter flytten och mysa med hans familj.

Det ser inte mycket ut för världen men omeletten, sill och nubbesalladen är magisk.

Efter middagen var det dags för glögg, kaffe och tårta.

Som jag skrev igår så testade vi att spela julklappsspelet och herregud vad roligt det var. Vi ställde klockan på 45 minuter och det gick verkligen så fort, det trodde vi inte. Det vänder så snabbt, ena stunden hade jag mest julklappar men fem minuter senare så satt jag endast med 2 – haha. Men det slutade men att jag fick en stek-spade, några tallrikar som man har mackan på, en tub ädelost och en hundleksak.

Efter spelet så åkte vi till kyrkan för midnattsmässa. Vi började med denna tradition förra året och även fast det är rätt långtråkigt så måste jag säga att det är mysigt. Bra musik, mysig stämning och det kan alltid vara bra att få lite guds ord till sig tänker jag. Vi kom hem efter 00.00 och dök ner i sängen. Vilken underbar julafton, lugnt och skönt med god mat och trevligt sällskap. Jag kom ihåg förra julen där det bara var jag och Torsten, det var så kämpigt men varken jag eller T kunde förutse att vi skulle få träffa våra största kärlekar under 2017.

Såhär hittade jag dom i morse, blir tårögd bara att kolla på dom. Nu ska vi äta rester och göra absolut ingenting. Imorgon kör jag igång min första tillbaka-blick på året som gått, jag har längtat efter att få göra det för detta har varit mitt bästa år någonsin med toppar och dalar men herregud vilket år jag haft. Senare i veckan kommer jag även tipsa er om en nyårs-look, en riktigt snygg sminkning inför nyår och lite annat smått och gott.

Ahh… ha en underbar juldagskväll mina hjärtan ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så mysigt och trevligt ni verkar ha det! Och hundarna är ju bara så söta tillsammans 🙂 God fortsättning!

    Linnea 2017-12-25 20:45:26
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!