inredningstips – mässing & brunt

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

1. KLICK – 2. KLICK – 3. KLICK(REA) – 4.KLICK – 5.KLICK

God morgon mina älskade vänner! 

Det är första dagen för många att börja jobba igen. Jag har ledigt från salongen tills den 8/1 och jag njuter till fullo. Jag sitter och scannar av all inredning till nya lägenheten och jag dreglar över det mesta. Jag har fastnat för beige, brunt och mässing/guld utav någon anledning, tycker det känns så lyxigt och mysigt. Ska jag vara helt ärlig så börjar jag tröttna på allt grått med mässingknoppar som cirkulerar överallt. Marmor spyr jag på, i alla fall den ljusa marmorn. Även fast jag kommer ha en möbel kvar där skivan är marmor men skulle aldrig lägga ljus marmor i köket, vi är mer inne på betong eller någon annan typ av sten.

Först och främst, KAN vi bara kika på det handgjorda mässingbordet (nr.5)??? Jag får krupp, hade det bara varit liiiiiite större så hade jag slagit till. Alternativet är att köpa till ett Tom Dixon (klick) detta bordet för att få en större känsla kring vårt skepp till soffa – vad tror ni?

Visst får man en mysig, härlig känsla i dessa bilder?

1. KLICK – 2. KLICK – 3. KLICK – 4.KLICK – 5.KLICK

Jag hittade ett matbord på Bolia som hade en brun marmorskiva över och jag blev så KÄR i det bordet. Dock så låg prislappen runt 30.000 kr för det bordet och vi kände väl att det inte var högsta prioritet just nu. Vi ska platsbygga en stor ö i mitten av köket som kommer fungera som ett matbord, ni ska få se tanken med den senare. Vilket gör att ett så dyrt matbord kommer vi inte använda oss av, om ni vill kika in det så HÄR (klick) är det – älskar det. Men då är min andra tanke att jag kan finna en plats åt dessa stolar (nr1), vet inte riktigt hur jag ska lösa det men jag måste ha dom.

Jag fann en ljuslykta som jag bara sken (höhö) upp för, klickat hem direkt. Som ni kanske såg i senaste flyttvloggen (klick) så ligger blått väldigt varmt om hjärtat så det kommer bli en dominerande färg hemma hos oss. Men just detta skåp är så fint, skulle passa magiskt om vi hade en lite bredare hall dock.

Det finns så mycket snyggt och jag klickar hem för kung och fosterland. Men det är väl som vanligt, jag köper massor innan vi ens har flyttat in och när man väl packar upp allt så passar ingenting. Men en sak vet jag att kaffekopparna (ovan) från Wedgewood kan vara dom finaste jag sett, måste ha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!