Musslor & Solsidan

Hej vänner! 

Det är en riktigt trött, regnig dag idag. Det är halt, kallt, blött och allmänt trist så det händer inte många knop idag. Jag försökte få ut hundarna i morse men det gick lite sådär. Torsten har nämligen ont i benet, mammas lilla kille. Vi har gått långa promenader varje dag och det har varit halt som bara den, så jag tror att han stäckt sig eller överbelastat benen så han haltar lite nu. Men igår sminkade jag mig för första gången sedan julafton för lillsyrran, A och jag skulle ut och äta följt utav bio.

Jag kom på det, jag har inte varit inne i Gävle C på flera år – haha. Alltid när jag är hemma i Gävle så spenderar jag all tid i huset och ser ingen anledning att åka in till stan. Jag flyttade härifrån när jag var 16 år så mycket har förändrats med åren.

Vi gick till ”Helt Enkelt” för att äta musslor med sötpommes och tryffelmajo. Jag älskar musslor och jag passar alltid på att äta det på restaurang. A tog en pasta, den kanske inte var så mycket att hurra för men han åt upp den i alla fall. Eftersom min lillasyster precis fått barn så skulle mamma och pappa vara barnvakt några timmar då vi kunde äta och gå på bio. Det var så mysigt att komma ut och göra någonting och speciellt med dom två bästa.

Sötpotatisen var dreglande god, jag har börjat tycka om det mer än vanlig pommes. Dock tar det hundra år att göra det hemma själv, där kanske Airfryern kommer väl till pass? Har någon testat?

Vet ni en sjuk sak, det här var första gången jag och A gick på bio tillsammans – haha. Vi såg Solsidan filmen och kan väl säga att jag är lite besviken. Det var bra men serien är betydligt mycket roligare. Det kanske är svårt att göra film utav en så bra serie men såklart den var rolig och sevärd men inte mer än så. Det var jättemysigt men det var så skönt att få komma hem, sätta på sig myskläderna och kolla på S.O.S sällskapsresan som gick på tv. Hoppas ni får en härlig fortsättning på denna dag och jag ska väl fortsätta att göra ingenting. Puss ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ser väldigt gott ut! Och som ni hade en trevlig kväll.
  Har en önskan om ett inlägg om vad du tror på för hårtrender för 2018 🙂

  Nana 2017-12-28 22:44:59
  Svara
 • Jag undrar också över tröjan!! Jättefin!

  Anna 2017-12-28 20:22:22
  Svara
 • Hej, vart är din beiga tröja från? Supersnygg!!

  Mia 2017-12-28 19:31:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!