årets sista makeover

Hej mina fina!

Hur mår ni? Förståååååår ni att det är nyårsafton imorgon? Sedan på måndag åker vi hem till Stockholm för att ta tag i kaoset hemma som kallas flyttpacka. Ska jag vara helt ärlig så längtar jag som bara den. Jag ska rensa ut ALLT som jag inte använder, jag ska lägga allt snyggt och prydligt i kartonger och göra denna flytt till den enklaste någonsin. Kom ni ihåg inlägget när jag sa hur många lägenheter jag bott i sedan jag flyttade till Stockholm, 12 va? eller hur var det.

Hur som, jag har ju glömt att visa er en till nykund som jag gjorde innan jag gick på julledighet. Här har vi en otroligt söt tjej som inte hade gjort något stordåd med håret direkt. Det var gul/orange, lite halv trött klippt och allt behövdes piffas till helt enkelt.

Här ser ni håret lite närmare!

Om jag inte minns fel så är det hennes egna bottenfärg och vi valde att bygga på den. Vi ville skapa en ljusare känsla, naturligt och sådär karamell-härligt som det bara kan bli ibland. Klippa till håret till en frisyr såklart och locka till håret i mjuka vågor.

Jag älskar verkligen denna hårfärg. Den är blond, ljusbrun, kall & varm på samma gång. I vissa ljus kommer det upplevas ljusare, i vissa mörkare. Hon har fritt spelrum att bli både blondare och mörkare. Tonen passade SÅ bra med hennes hudton och dom kortare partierna i fram lyfte hela henne.

Jag blev så nöjd med detta hår och om ni kikar extra på denna bild så måste ni se hur bra allt gifter sig med hennes hud. Nej, nu ska jag fixa det sista inför imorgon – hoppas ni får en fortsatt underbar dag. BTW, ska ni göra något speciellt på nyår? ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Gud så otroligt fin hårfärg! 😀 Jag har försökt att få denna färg tre gånger hos frisören men har aldrig blivit bra, hon säger att jag måste bleka håret för att få fram rätt färg men har slutat med superljust hår i topparna å brun botten bara. Jag själv är blond med lite guldiga inslag. Måste man verkligen bleka då? 🙂
  Ha ett härligt nyår ! 😀

  Elin 2017-12-30 20:54:27
  Svara
 • MEN vad snyggt!! Så himla duktig du är. Denna ska jag visa min frisör i vår!! Kram och Gott nytt år! Önskar dig ett kärleksfullt och himla roligt år.

  Ebba 2017-12-30 16:26:34
  Svara
 • Riktigt snyggt!

  Fröken Minimalist 2017-12-30 13:48:20 http://frokenminimalist.blogspot.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!