VÄLKOMMEN 2018

KLÄNNING – HÄR

Hej alla underbara!

Välkommen till 2018 och ett nytt har börjat, JAG GIFTER MIG DETTA ÅR!!!

Som jag skrev på Instagram idag så har jag aldrig varit så taggad på januari som jag är nu. Om lite mer än en vecka flyttar jag och A in i vår gemensamma jätte 3:a. Vi kom hem här på kvällskvisten och båda kände ”vafan, detta känns inte som hemma”. Det är saker överallt, det är dammigt och hälften ligger i påsar, hälften i lådor och resten löst på golvet. Imorgon går vi upp i tid, börjar packa och rensa köket, alla mina miljoner pressprover och allt som jag inte behöver dom närmaste två veckorna.

Men nyårsafton var så lugn som den bara kunde bli. Vi firade med mamma, pappa, min lillasyster och bebis Molly. Vi skulle styra upp världens middag men när nyårsafton kom så kände alla för TACOS, en lyxigare variant utav tacos – haha. Så otippat men efter all julmat, allt godis och skit så var tacos godare än någonsin.

Jag testade att göra Fish-Taco och har ni inte testat det så GÖR det. Jag köpte torsk, Fish-taco krydda som finns i tacohyllan och gjorde precis som stod på förpackningen/påsen. Det blev en hit kan jag lova, ska göras om!

Denna man, alltså kärleksbomb på två ben ❤️

Hundarna gav upp rätt tidigt, haha!

Vi skålade till tolvslaget och drack bubbel. Pappa hade köpt rislyktor som vi skickade upp för farmor och farfar.

Vi försökte i alla fall så såna där snygga pussbilder men vettefan om det gick så bra, haha.

Men det slutade med att vi fick till blixten och försökte få till lite kärlek ❤️

Eftersom vi skulle åka tillbaka till Stockholm idag så drack vi inte alls typ, skålade och sedan gick vi och la oss. Jag vet inte om jag sagt det men jag hatar nyårsafton, det är så krystat – midsommar samma sak. En underbar kväll med älskade familjen och det var sorgligt att åka tillbaka till Stockholm igen men jag ser fram emot dessa veckor nu. Jag är ledig från salongen denna vecka, förutom onsdag då jag ska in en halvdag. Ska köra igång med Emelie (PT) ordentligt nu, känner att ska den där bröllopsklänningen sitta som den ska i september så behöver jag Emelie mer än någonsin. Vet inte om ni vill att jag skriver något om det? Bestäm ni. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Läser gärna om din träning osv, vore jätteroligt om du vill skriva om det, kanske vlogga om du hinner också:) Heja er som packar och roddar, snart är ni inflyttade! Klokt av din man att bromsa dig på att köpa möbler/saker/inredning för fort, alltid bra att känna lite först.:) Kan du inte sälja dina produkter här i bloggen, köper gärna hårprodukter av dig! Kram

  Åsa 2018-01-04 20:35:28
  Svara
 • Hej fina Elin! I höstas skrev du om din första dermapenbehandling, hittar dock inget om slutresultatet. Din hy är ju topnotch , är dermapen något du skulle rekommendera?
  God fortsättning och lycka till med allt!

  Silvia 2018-01-03 19:06:30
  Svara
 • Gott nytt år!

  Josefine 2018-01-03 09:05:29 https://svenskatrappsteg.se
  Svara
 • Läser gärna om träning! Ska ta tag i det själv nu i januari. Efter barnafödande behövs det tightas till lite. Vill se ut som jag gjorde när jag gifte mig. I italien <3

  Lina 2018-01-02 15:37:59
  Svara
 • Jag tycker att det hade varit väldigt trevligt om du skrev lite mer om din träning och gav tips osv! ska nämligen själv komma igång med träningen och har som mål att gå ner några kilon. Ha gärna en vloggvecka där du tar med oss och visar hur du och din pt tränar 🙂

  Jessica 2018-01-02 14:55:38
  Svara
 • Tycker det är kul att läsa om både träning och kost Sålänge de inte blir en hets för ”Omg måste vara Såå smal”. Har aldrig upplevt dig hetsig till viktnedgång utan mer hälsa så tycker absolut du bör skriva om de nu också om de ska bli en större del av ditt liv igen.

  Julia 2018-01-02 14:15:24
  Svara
 • Vill jättegärna läsa om vägen till bröllopsformen 🙂

  Annie 2018-01-02 01:02:00
  Svara
 • Lotta ut dina pressprover eller sälj dem här till ett billigare pris! 🙂

  m 2018-01-02 00:46:00
  Svara
 • Jag vill också gärna läsa om din träning!

  Camilla 2018-01-01 22:28:39
  Svara
 • Ja skriv om din träning och kost inför bröllopet ?

  Sanne 2018-01-01 21:37:37
  Svara
 • Ja skriv gärna om din träning! Det är skoj att läsa tycker jag! 🙂
  Kram

  Ebba 2018-01-01 21:35:54
  Svara
 • Vore skoj med en träningsvlogg eller ett inlägg om din träning/ ett träningspass ?

  Tess 2018-01-01 21:26:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!