passa på att shoppa mina favoriter billigare

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR!

Hej mina favoriter! 

Jag fick en idé igår när jag la ut Emelie’s hår, ni vet ghd locktången (klick) som är på 20% att jag skulle tipsa er om mina absoluta favoriter som ni kan klicka hem till ett billigare pris. Jag får frågan ofta vilka produkter jag använder och varför inte leta fram dom till ett billigare pris? Jag använder mycket olika produkter just för att jag testar mycket och ibland får jag dille på en produkt som jag använder mycket.

1. KLICK2. KLICK 3. KLICK4.KLICK5.KLICK

DOM VÄRMEVERKTYG JAG ANVÄNDER MEST: 

Okej, alla dessa värmeverktyg använder jag varje dag/vecka. Det var inte lätt att sammanställa men här av vi skönheterna och alla är det rea på förutom Dyson fönen. Locktången får du för 1395 kr istället för 1700 kr, den använder jag allra mest. Sen finns det endast ett fåtal kvar utav varmluftsborsten, tar den slut där så kan ni klicka hem den (HÄR) också. Anledningen till varför jag har två olika plattänger är för att den breda använder jag när jag har längre tid på mig, tex efter tvätt och den rosa för snabba kast på morgonen.

1. KLICK 2.KLICK 3.KLICK

DEN HÅRVÅRD JAG ANVÄNDER MEST NU: 

I och med att det är vinter så har jag använt mig utav denna duo från Maria Nila just för att dom är underbara för min torra hårbotten. När jag måste piffa till färgen så kör jag med silverschampot från Fanola. Jag har sagt det förr, denna sjuka flaska tar tamme bort solen – den är sjuk på att ta bort gula toner. DOCK så måste man vara försiktig, den slår lätt över och har du för skadat eller torrt hår så kan den bli fläckig.

TIPS:Ett bra tips är att blanda 50% vanligt schampo och 50% silverschampo i handen och massera in. Den är inte på rea men du får 1l silverschampo för 219 kr, DET är PV (prisvärt).

ÖVRIGA: 

Här har jag samlat ihop andra favoriter som finns för ett billigare pris just nu. Bland annat min favorit inpackning från Joico, texturkrämen och favorit borsten of all time. Jag såg också att dom flesta rabatter slutar gälla 9/1 eller runt där så passa på att fynda i dessa trista mörka tider. Såg att Eleven har 20% på allt från ghd fram till den 31/1 – kika in alla produkter HÄR (klick).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej Elin! Vilken locktång skulle du rekommendera till kortare hår (long bob)? Har tittat bakåt i din blogg men blev inte helt klok på det.. =)

    Sandra 2018-01-06 13:28:36
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

      Hej Sandra!
      Då skulle jag välja en kon-formad locktång, t.ex denna:
      https://www.lyko.se/ghd/ghd-nocturne-creative-curl-wand
      Du kan söka på ”styla lob” i sökfältet så kommer både videos och inlägg upp om det.
      KRAM ❤️

      Elin Johansson 2018-01-08 21:05:37
      Svara
  • Superbra inlägg, nu ska här fyndas!!

    Cecilia 2018-01-05 14:46:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!