halstrad tonfisk, lyxvin och kreativt matbord

Hej vänner!

Hur mår ni idag? Ja, vart ska jag börja… Vi sov väldigt länge idag, jag vaknade vid 7 helt panikslagen för jag hade drömt en mardröm. Gick upp och kissade och tänkte bara ligga och halv-vila innan jag gick upp men såklart somnade jag om och vaknade vid lunch?????? Helt sjukt. Eftersom paret som skulle hämta soffan skulle komma ikväll så var vi tvungen att styra om alla flyttlådor för att vi ens skulle få ut soffan genom dörren. Nu har vi inga möbler förutom sängen då, då denna vecka kommer bli rätt trist. Tur att jag har fullt upp på jobbet och ska träna en del så hoppas det går fort.

Vi tänkte först gå ut och äta ikväll då vi varken har matbord eller soffa/soffbord men vi tyckte så synd om Ester som skulle få vara själv hemma i detta kaos. Så vi försökte vara lite kreativa med att bygga ihop ett bord med hjälp av en flyttlåda, en bordsskiva och kuddar. Jag lagade halstrad tonfisk med coleslaw, A gjorde sin magiska vinägrett-sallad och öppnade ett riktigt fint vin till det. Fisk och rödvin kanske inte var den bästa combon men äsch, det glider ner. Ester fick äta med oss också, en riktig familjemiddag. Imorgon ska vi åka iväg för att köpa lite saker, fortsätta röja undan och sedan börjar en jobbvecka på salongen. Nu räknar vi ner dagarna till fredag vänner, låt veckan gå fort. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej.

  Tar du fortfarande inte emot nya kunder? 🙁

  Josefin 2018-01-07 09:27:05
  Svara
 • Så gulligt med mysmiddag och Ester som får vara med! 🙂 Lycka till med flytten, blir kul att se nya lägenheten!

  Linnea 2018-01-06 22:23:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!