rotsakspytt & tips på ett ben/magpass

Här är en övning (se nedan för beskrivning) – jag tar upp bollen i en sumo, rakt upp och sedan med all min kraft, spänner magen och drämmer ner den i marken framför mig. Jag älskar denna övning för jag får med hela kroppen, och eftersom jag vill fokusera på armar så måste jag balansera hela armarna så bollen håller sig på plats i armarna på mig. Sedan drömmer jag den hårt som fasen i marken och då spänner magen till tusen. Testa den hörrnii – 15st X 5 varv.

Hej mina finisar!

Sorry att bloggen är lite inspirations-fattig men all min energi går åt att flyttpacka och fixa inför flytten. Kan vara denna tid nu också, januari är deppigt bara det och jag har inte sett solens strålar på evigheter känner jag. Jag märker också att jag påverkas så mycket att av inte ha ett ordentligt hem, även fast jag längtat efter denna vecka så länge så tar det på psyket. Jag hör till dom som älskar att vara hemma, laga mat hemma, umgås hemma och ha det på ett visst sätt hemma. Jag vet ett det är tillfälligt och att belöningen kommer sen men eftersom jag flyttat så enormt många gånger så kan jag inte undgå att tycka det är smått jobbigt.

Men hur som, jag var hos Celina vid lunch och piffade till mina tassar – ska visa dom imorgon. Sedan hade jag ett träningspass med Emelie och jag hade en enorm träningsvärk från förra veckan så det var skönt att gå igenom kroppen. Jag botar alltid träningsvärk med mer träning, nu känner jag mig mjuk i kroppen igen.

SÅ HÄR SÅG PASSET UT: 

Uppvärmning: 5 VARV (set)
Gående utfall med glut kick + Sumoböj med glut kick aktivering

* Sedan vad det dags för själva passet. Det stod ben och mage på schemat idag och det är dom värsta passen tycker jag, fasen vad det svider. Om ni undrar var (glut kick) är så är det när jag går utfall så kickar jag benet bakåt för att spänna rumpan i varje steg. Samma sak med sumoböjen, gå ner – tryck upp och kicka ena benet bakåt. 

Cirkel: 5 VARV (set)
Sumo /mag variant med medicinboll 15reps (se bild ovan)
Sittande benpress 15reps
Sidoplankan med rotation 10/sida

Den här är inte rolig, usch. Sidoplanka med en hantel i handen som ska rotera upp och ner. Men den ger bra tryck kan jag lova!

Ett jättebra pass, ska dit imorgon igen för ett överkropps/arm pass – vill ni att jag ska visa er det passet också så hojta till? Till middag gjorde jag lax i ugn med chevré, honung och valnötter. Till det så stekte jag en rotfruktspytt med morötter, palsternacka och purjolök. Jag ser alltid till att göra mycket mat så jag har till lunch också. Nu ska jag knapra på dadlar och försöka somna lite tidigare, imorgon ska jag på en mysig frukost och efter det kommer älskade Annica. Got natt vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Vill jättegärna läsa mer om din hälsoresa (kost, träning mm.) inför bröllopet! Ska själv gifta mig i Augusti och försöker få inspo för att hålla motivationen vid liv hehe. Samt mer med bröllop mm såklart!

  Ebba 2018-01-11 10:16:47
  Svara
 • Ja! Visa gärna passet 🙂 Hur ser dina kost/träningsvanor ut nu inför bröllopet? Slutar du med sött och kolhydrater? Eller äter du ”allt” och dricker alkohol men tränar mer? Tack för en inspirerande blogg!

  Madeleine 2018-01-10 13:57:48
  Svara
 • Jaaaaa! Mer träningsinlägg är så roligt! Gärna ännu mer ingående eller träningsvlogg vore så kul!!!!

  Emelie 2018-01-09 14:09:42
  Svara
 • Jaa, visa gärna det passet! Jag har äntligen kommit igång att träna igen, det är så skönt, och dina inlägg inspirerar mig till att fortsätta hålla igång! Den där övningen du visade i början av inlägget är såå skön att göra dagar då man behöver kasta ur sig lite frustrationer, haha, då smäller det högt i golvet! 😉

  Anna 2018-01-09 09:35:24
  Svara
 • Ja, visa gärna passet!

  Josefine 2018-01-09 08:33:54 https://daystyle.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!