IDAG FLYTTAR VI

Hej mina älskade följare! 

Tack för att ni har överseende med att bloggen ligger på halvfart, men den här flytten tar all energi. MEN, VI HAR FÅTT NYCKLARNA!!!! När jag kom hem från jobbet sent igår så kände både jag och A att ”Nej, för i helvete – vi orkar inte sova i detta kaos”. Så vi bokade en natt på Scandic för att få komma bort, äta hotellfrukost och vakna utvilad (typ) för att åka och skriva på dom sista papperna och få nycklarna till nya lägenheten. Vi åkte direkt dit och kikade på städningen och stod och beskådade vårat nya hem. Vi är så glada, vårt nya hem som vi ska bygga upp tillsammans.

A flyttade in hos mig i juni och sedan har vi bott i min lägenhet tills nu. A’s lägenhet har stått tom sedan dess och tanken var inte alls att vi skulle köpa en lägenhet tillsammans utan vi skulle bo i min tillsvidare. Men när vi fick syn på denna magiska lägenhet så kunde varken jag eller A säga nej så vi spontanköpte vår drömlägenhet bara sådär en tisdagskväll i september. Eftersom vi gifter oss snart så blir allt mycket lättare när vi äger ett hem tillsammans och vi måste bo större, just denna är dubbelt så så stor som min och jag vill bara gråta av glädje.

Jag är också så stolt och överrumplad över att jag, vi har lyckas uppnå stora mål i livet på kort tid. Vi gör allt tillsammans och när det är rätt så är det lätt och att lära sig att rida på den vågen är svårt men jag har tvingat mig själv att uppskatta vad livet tar än – just i nuet. Nu börjar ett nytt kapitel, vi ska renovera, bygga upp detta hem tillsammans med våra hundar. Ni kommer få följa med hela vägen, jag vloggar hela dagen idag så den får ni inte missa. Nu ska vi packa ihop här på hotellet för Grabbarna Flytt kommer till min lägenhet efter lunch och börjar tömma min lägenhet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Såå kul för er!

  Josefine 2018-01-15 14:09:20 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara
 • Heeeejj!
  Jag och min sambo gjorde typ samma sak i slutet av sommaren. Efter att ha bott i min lägenhet i 2 år så köpte vi en nästan dubbelt så stor tillsammans. Bästa mysigaste som finns! Lycka till med allt och hoppas ni kommer trivas.
  En liten fråga jag tänkt på, har du din hund på helt tid numera? Hoppas det för er skull!

  Kram kram, fina du!

  Malin 2018-01-14 12:15:29
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin!
   Weeei, åh vad glad jag är för er skull 🙂 Nej, vi har fortfarande delad vårdad av Torsten. Dock jag har honom mycket mer än tidigare så det är MAGIKST ❤️ Kramar

   Elin Johansson 2018-01-15 16:46:33
   Svara
 • Stort lycka till med flytten i helgen fina ni! ?

  Amanda 2018-01-13 23:50:28 http://nouw.com/mandysvard
  Svara
 • Hej Elin! Du har säkert svarat på den här frågan hundra gånger, men har du tips på en riktigt bra fuktgivande inpackning?? Har väldigt tjockt lockigt hår och det blir så risigt och tort. Vill verkligen bara ge mitt hår en full bomb med fukt. Kram på dig!!!

  Hannah 2018-01-13 18:19:04
  Svara
 • Wow vad fint det ser ut! Där kommer ni verkligen att trivas. Gläds så mycket med dig<3 Har ni fått era respektive lägenheter sålda förresten?:)

  Liv 2018-01-13 10:11:58
  Svara
 • Vad fint det ser ut

  ErikaJ 2018-01-12 16:37:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!