FLYTTVLOGG del 5 – VÄLKOMMEN TILL NYA LÄGENHETEN

Hej mina favoriter! 

Nu kommer det en ny vlogg och det är ingen vanlig vlogg som helst utan ni får följa med när vi flyttar in i nya lägenheten. Det har gått fyra månader sedan vi köpte lägenheten och det har varit en lång bit hit. Det känns som vi inte gjort annat än att packa och säga ”snart, snart & snart”. Men nu börjar den roliga biten, att bygga upp ett nytt hem. Både jag och A har sålt av alla gamla möbler, vi ska/har köpt ny inredning tillsammans och verkligen fokuserar på att bygga upp allt ihop. I veckan kommer inredaren och som jag längtar att dom ska köra igång. Men jag hoppas verkligen ni tycker om vloggen och är det någonting så är det bara att kommentera.

NU KÖR VI!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Kul med ny lya. Så fin den ser ut och den kommer bli tiptop när allt kommer på plats ju?? Nyfiken på vad du använder för serum? Du droppa något i ansiktet innan du sminka dig i videon?! ☺️ kram! Ps. Visar alltid min frisör bilder från din insta när jag ska färga håret? Måste tacka för bra inspo alltså???

    Emma 2018-01-15 12:23:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!