update: Grabbarna Fixar Allt

Hej finisar! 

Jag lever, men det är på halv-veke alltså – jag som är pro-flyttare. Men nu har vi landat lite i denna flytt men det har varit lite sömn, åkt runt hela Stockholm för inköp, fram och tillbaka till soprum och förråd. Men i fredags, vi börjar där. Efter vi signat alla papper, fått nycklarna så åkte vi till nya lägenheten för att andas in det nya hemmet. I extas så åkte vi till Scandic för att checka ut och åkte direkt till gamla lägenheten för där mina vänner, där stod två stjärnor från Grabbarna Flytt som skulle hjälpa oss att flytta.

Anledningen till att jag valde dom som flyttfirma är att jag har aldrig varit med om en proffsigare flyttfirma. Från första mailet så har dom svarat snabbt, varit så tillmötesgående när vi t.ex skulle flytta in tidigare än planerat osv. Sedan har jag vänner som anlitat dom och jag föll också för att dom kan fixa allt – så som flytt, packhjälp, transport, vill du ha hjälp med att få ihop en Ikea-möbel eller små tekniska installationer så fixar dom det.

I och med att jag har flyttat miljoner gånger så har jag alltid anlitat flyttfirmor men Grabbarna sticker ut med att plasta in allt, här t.ex plastar dom/monterar ner min marmor-byrå. Dom hade plastboxar, allt fraktmaterial för allt löst som inte går ner i flyttlådor samt för att vara två styckna så gjorde dom ALLT på 3 (TRE) timmar – dom jobbade på stenhårt.

Här har vi stjärnorna, vilka killar alltså – så trevliga och herregud så flitiga dom var.

Det stod verkligen ”Grabbarna Flytt” på allt – haha.

En helt tom lägenhet och det kändes lite konstigt att se min älskade lägenhet på detta vis. Sist den var tom så mådde jag inte så bra och här står jag ett år sedan och är världens lyckligaste person – livet hörrnii. Hur som, vill ni ha en grymt bra flyttfirma med trevliga grabbar som gör din flytt till härlig istället för stressig så rekommenderar jag Grabbarna Flytt. På något vis så är det både slutet och början på en flytt, då vill man inte ha problem – vilket dessa Grabbar definitivt har tänkt på. Kommer alltid anlita dom, kanske dom kan montera gardinerna nu tänkte jag på 🙂

I morse vaknade vi utav ett kaos, skulle gå upp på toa i natt och slog i foten så hårt i en flyttkartong, huvudet i fjäderlampan och var lagomt arg när jag kom till toaletten. Vi får andas, ta ett chill-pill, det kommer vara kaos ett tag men herregud så underbart att vara på plats. Som jag sa sist så vloggade jag hela den dagen och jag HOPPAS att den blir bra, det var så mycket denna dag – jag ska redigera den idag så förhoppningsvis kommer den ut i början på veckan.

Sedan mina vänner, vi har köpt en ny säng. Den är från Kinnabädden och är köpt på Sleepo. Sedan åkte vi till SOVA för att investera i ett par nya, lyxiga duntäcken och dunkuddar. Det är någonting du köper så sällan så vi ville ha en ny säng, nya kuddar och täcken – en nystart liksom. Jag kan bara säga såhär, jag har aldrig sovit så skönt som jag gjorde i natt.

Vi åkte för tredje gången till Ikea, vi var på Hemtex, Åhléns och Granit. Vi tog en snabblunch på Joe & The Juice – jag tog en klassiker ”Spicy Tuna” mackan och en ”Power Shake” till det. Vad brukar ni beställa?

Påsar under ögonen och en slarvig knut är mitt sanna jag just nu!

Igår kväll kom min bästis till oss och vi lagade Tacos och mös för fulla muggar. Det var så skönt att bara sätta sig ner, äta en middag och pausa i allt uppackande och fixande. Vi kröp ner i sängen vid 01.00 och däckade totalt, sängen är helt underbar. Jag har en väldigt händelserik vecka framför mig, ska på två middagar här måndag och tisdag sedan ska jag jobba på salong, gå på flera möten och träffa inredaren i mitten på veckan. Jag hoppas dom kan köra igång med renoveringen snabbt, HOPPAS HOPPAS!!!

Nu ska vi ta nya tag denna dag och hoppas jag hinner sitta ner och redigera vloggen. Tack för att ni förstår att bloggen är lite innehållsfattig men från och med nu börjar allt roligt, vem pallar se flyttlådor i varje video liksom – haha. Ha en underbar söndag vänner, PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • testa easy shake och joes club med parma/serrano skinka på också bästa

  ilsa 2018-01-17 22:36:45
  Svara
 • Skönt att flytten flöt på bra! 🙂 Grabbarna Flytt jobbar nog tyvärr på bättre när de flyttar åt någon med blogg, där de kan få bra referenser och synas. Jag anlitade dem efter att ha sett dem på Janni Delers blogg, och var inte alls imponerad. Hade bokat 3 personer och tänkte att de skulle organisera sig bra och att allt skulle gå jättefort, men en av dem satt typ bara och vilade sig och det tog mycket längre tid än vad de hade lovat = mycket dyrare. De hade dessutom tagit med sig en alldeles för liten bil och fick köra 3 ggr innan lägenheten var tömd, trots att jag hade listat ALLT som fanns i lägenheten så att de skulle kunna planera. Kommer inte att anlita dem igen tyvärr.

  Linda 2018-01-15 09:30:45
  Svara
 • Hej Elin, jag skulle vilja få tillbaka min naturliga hårfärg vilket är en mörkbrun färg. Jag har under flera års tid försökt ljusa upp det och alltid tyvärr fått fram de varma röda tonerna. Ger upp och vill bara få tillbaka min hårfärg. En fråga dock, under tiden den växer ut kan jag tona det? För det ser inte klokt ut att ha smått orangefärgat hår med en nästan svart utväxt 🙁 och hur ofta ska man klippa sig under den här tiden? Mitt hår är extremt slitet, går av och är tunt i topparna…

  Maria 2018-01-14 17:59:23
  Svara
 • Hej Elin, roligt att läsa om Er flytt:)
  Jag har en hårfråga…jag får ofta höra att jag har ”glashår”, detta märks ffa när jag lockar håret…rakt inom en timme, eller när uppsättningar glider ur.
  Jag har under senare år fåt tunnare hår och är sugen på hairtalk, oroar mig dock över att fästena inte ska sitta kvar i mitt glashår??
  /Camilla

  Camilla 2018-01-14 11:33:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!