en tjejkväll på AG

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina ni! 

Hur mår ni idag? Jag mår rätt bra, har en liten sväng av rödvinshuvudvärk men det är självförvållat. Men igår hade jag Emelie och Louise bestämt att träffas, gå ut och käka god mat och bara uppdatera oss på livet. Jag hade bokat bord på AG som är Sveriges bästa köttrestaurang, för er som inte diggar kött kommer nog tycka det är äckligt men om man tycker om kött då finns det ingen annan stans man ska gå. Dom har självklart olika fisk/veg rätter också men överallt hänger det köttstycken och hela atmosfären andas slakteri så är man känslig så skulle jag välja ett annat ställe.

Det ligger lite klurigt nämligen. Du går in via en svart liten dörr, så som du skulle gå in till ett kontor. Du kommer ner i en källare och sedan är det tre trappor upp tills du kommer till restaurangen. Sen blev jag så blödig igår för jag kom dit före tjejerna så jag gick in, satte mig vid bordet så länge och väntade på dom. Min och A’s första middag ute var just här, på AG’s. Jag fick en enorm flashback av känslor och jag kom ihåg hur nervös jag var och när jag gick i trapporna upp så slog det mig att det var just i denna trappa som A hånglade upp mig efter middagen – gahhh!!!

Jag satte mig, smsade A hundra sms angående detta och blev helt vattnig i ögonen – haha.

Sedan gled dessa magiska tjejer in, Emelie känner ni igen och Louise också väl? Hon äger i alla fall Hairtalk Sverige och vi tre har blivit som systrar som inte träffas så ofta (utanför jobb) men när vi väl ses så planerar vi in det och sitter i flera, flera timmar och har så fruktansvärt roligt. Alla tre är karriärkvinnor och vi kommer på nya affärsidéer, pratar om våra karlar, folk vi hatar och älskar, vi planerar resor och även dyker in i dom svåra stunderna i livet. Jag vet inte någon annan stans jag fylls på det så mycket energi när jag är med dessa två tillsammans ❤️

Vi tog husets entrecote och jag har ätit här förut och vet hur gott det är men det var första gången för tjejerna och dom slog bakut. Vi beställde extra sallad och tomater till efter ett tag och vi drack det mustigaste Amarone vinet till som servitrisen sa att ”ett huvudvärks-vin” – YES.

Denna tallrik är inte att leka med, så sjukt mycket mat.

Finaste Louise. Hon gifte sig förra året och jag var bortrest på jobb då, så sjukt ledsamt var det (att missa hennes bröllop). Men vi pratade om bröllop i flera timmar och shit vad jag längtar, tänk att ha alla nära och kära på ett och samma ställe som bevittnar ett av livets största höjdpunkter.

Jag hade på mig mina nya brallor från Filippa K (klick-HÄR) som är det skönaste jag har haft på mig på länge. Dom är mjuka, höga i midjan och jag glider runt som jag vore haft mjukisar på mig. Dom finns i svart och mörkblå, jag köpte båda – NI MÅSTE HA DESSA. Blusen är från Twist & Tango (klick-HÄR) och den är den perfekta vardagsblusen men jag tyckte den passade så bra till dom mörkblåa byxorna och en chill middag en måndag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Taskigt att bara ge små hintar om A, jag har väntat länge på att få höra hela historien från början. Hur ni träffades och vad ni tyckte om varandra från början. Älskar sånt.

    ErikaJ 2018-01-16 19:26:51
    Svara
    • Svar på ErikaJs kommentar.

      Samma här. Ni har ju uppenbarligen världens finaste relation och därmed säkert också en riktig kärlekshistoria som ledde upp till detta. Vi vill veta!! 🙂 Kan ni inte berätta om det tillsammans i en video? 🙂

      Petra 2018-01-17 18:47:28
      Svara
  • Hej Elin,

    Du har alltid inspirerat mig med dina hårtips och nu behöver jag hjälp med svar på en fråga. Jag har rätt tunt hår och är sugen på att klippa en lob, tror du att det hade passat för ett tunt hår?

    Kram

    Maja 2018-01-16 17:43:15
    Svara
  • Riktigt gott med kött ibland och vad dina vänner ser trevliga ut. Kram.

    Maria 2018-01-16 13:40:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!