en underbar tröja och guldiga lock

– Inlägget innehåller annonslänkar – 

TRÖJA – KLICK (här)

Hej bästa ni!

Hur mår ni? Fasen vilken snöoväder det blev igår, lite mysigt är det faktiskt. Dock var det inte så mysigt när klackarna skulle på och pulsa framåt. Jag sitter med spänning och väntar på vår inredare som ska komma hit och skissa upp det vi vill göra om i nya lägenheten. Jag och A har pratat så mycket om detta och jag är glad att vi väntade med att beställa och köpa saker för bara på några dagar har vi ändrat oss flera gånger.

Vi diskuterar fortfarande angående köksön, jag börjar mer och mer vara inne på ett gigantisk köksbord men en köksö är så tilltalande så jag spricker. Jag känner lite som såhär, Louise får bestämma vad hon tycker blir bäst så litar vi på henne. Jag kommer skriva om detta mer när vi tagit ett beslut:

...men är ni mer stort köksbord eller endast en stor ö? HJÄLP!!!

Hur som, igår skulle jag ut på middag igen med ett annat par – haha på AG’s igen. Så sjukt att just dom två middagarna med två helt olika sällskap hamnade på samma vecka, datumen jämte varandra och på samma restaurang. Men jag fick feeling på en ny ögonskuggspalett från Ofra som jag kan stå och stirra på ett tag för att jag tycker den är så fin. Jag har velat finna rätt tillfälle där jag har tid att testa den och just igår fick jag feeling. Den innehåller ALLA toner och nyanser som jag älskar kring ett par ögon plus att för 249 kr är det en RIKTIGT bra palett. Dock kanske inte den är så djup pigmenterad så som jag älskar att en palett är, MEN om man inte är så van att sminka ögonen så mycket så är det en perfekt nybörjar-palett med underbara nyanser som passar dom flesta.

1. KLICK2.KLICK3.KLICK4.KLICK

Sedan måste jag tipsa om foundationen från NYX, alltså omg. Jag har sett den yrat runt och många av mina blogg-kollegor älskar just denna så när jag var på Åhléns igår så köpte jag hem den. Det var snöstorm hela dagen igår och jag såg fasen bra ut i hissen sent igår kväll, den håller sig så bra. Det jag också gillar är att den täcker grymt bra men ändå är den fjäderlätt i konsistensen – ett riktigt bra tips.

Jag var inne på YouTube och kollade på Nikki tutorials, en känd makeup ytkanal och hon använde ett transparent setting power från Maybelline (klick) – nummer 2 ovan. När jag ändå var inne på Åhléns så fick det följa med i korgen också. Nikki använder den under ögonen och jag blev överraskad, visst – huden blev riktigt matt vilket jag ibland kan ogilla. Jag är inne i ett glow-moment just nu, så kanske därför. MEN, den var riktigt bra att använda som setting powder för att låsa concealern med – så för 99 kr – KOM IGEN så prisvärt.

Jag testade också att måla eye-linern lite bredare och först fick jag panik, eftersom jag hann inte sätta på lösögonfransar. Men efter ett tag så började jag gilla det så mycket, jag använde denna (klick) – riktigt krut i den kan jag lova.

Nej men hörrnii, det var dagens sminkfavoriter för tillfället, prisvärda klipp är det bästa jag vet. Nu väntar jag in Louise och hoppas på att dom kan köra igång ASAP ❤️ Ha en underbar dag vänner, ni är bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Röstar för köksö. Modernare, snyggare och passar både mingel, plockmat och middag. Man kan även laga mat på köksön och man har mer förvaringsutrymme under. ❤️❤️❤️❤️

  Katrin 2018-01-20 15:20:05
  Svara
 • Heeej! En fråga, den rosa tröjan du hade på dig i din instastory, när du är var klar med håret hos Emelie (samma tröja du hade i stylebylojs instastory, var är den ifrån??? Såååå sjukt snygg!!

  Cecilia 2018-01-17 23:44:19
  Svara
 • How about, en mindre köksö och ett stort bord eller ett runt bord som slukar många?

  Malin 2018-01-17 21:29:24
  Svara
 • Vilken storlek har du på tröjan?

  T 2018-01-17 21:13:51
  Svara
 • Hej Elin.

  Mitt tips är ett köksbord med stolar lessnar man kan man ställa fram ändra och ta ett stort runt bord med iläggsskiva el annat.
  Har du köksö är det efter ett tag jobbigt för ryggen med höga stolar och du blir mera låst att ha rummet på ett sätt köksön flyttar du ju liksom inte.
  Samt bekvämare med vanliga stolar .Lycka till Mvh Eva

  Eva 2018-01-17 20:39:11
  Svara
 • Röstar på stort köksbord!!!!

  Sara 2018-01-17 19:40:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!