breda fästen hos Hairtalk

God morgon underbara ni! 

Hur mår ni idag? Jag ska snart åka till mäklarfirman och lämna nycklarna till dom som köpt min lägenhet, en konstig men härlig känsla. Men det ska bli skönt att släppa den och fokusera helt på nya lägenheten. Men på tal om det, shit vilken dag jag hade igår – det var fullt upp hela dagen så mitt humör igår kväll var inte på topp. Jag ville egentligen bara lägga mig i sängen och äta chips och dipp. Att inte ha några måsten som när man var barn, hur skönt vore inte det?! Men Louise (inredaren) och Karlssons Golv var här igår och vi gick igenom hela lägenheten i tre timmar. Vi ska göra om typ nästan hela lägenheten och vi har kommit på saker som jag inte sagt till er, när allt är klubbat och klart så ska jag dela med mig – det kommer blir så sjukt maffigt.

Men efter mötet så hade jag en tid hos min älskade böna Emelie på Hairtalk. Hur lyxigt är det inte att få träffa sina vänner två gånger denna vecka? Vi hade bestämt oss för att sätta i dom bredare fästen (4cm istället för 3 cm). Vi har kvar några 3cm ovan men annars sitter det bredare i hela håret. Jag har jobbat mycket med dom breda på mina kunder och jag upplever dom tunnare, man får dubbelt så mycket år på mindre antal fästen och jag tycker håret får en annan sammanhållning. Ovan har vi en bild på mig egna hår, det växer på som bara den och mår hur bra som helst under löshåret.

Det var dags att piffa till hårfärgen och vi bestämde oss för att lägga en mörkare bottenfärg i vanlig ordning. Sedan målade Emelie bredare slingor i hela håret och flyttade upp ombren. Mitt underhår hade vuxit ut så mycket så det var dags att bleka bort det. Håret nyanserades med en kall/beige ton så det skulle passa Hairtalk perfekt.

Man är ju för tjusig i schamponeringen!

TRÖJA – GINA TRICOT (klick)

Tadaaaaaa… här har vi resultatet. Vi använde: 

ColorMelt nr 60 2 st
Vanliga (plus) fästen nr 613/18 2 st
40 cm
Sammanlagt blir det som 5,5 vanliga paket eftersom
…colormelt är dubbelt med hårungefär.

Jag känner mig så fräsch och det känns så underbart att bli blondare. Bara jag får ha min mörka bottenfärg längs ansiktet så kan Emelie pyssla med vad hon vill – det blir alltid helt magiskt bra. Det som är så skönt att komma dit, efter en dag med flera beslut så kändes det så skönt att bara sitta där, prata skit med sin vän och bli ompysslad. Ni som har Hairtalk, be frisören beställa hem ”Color Melt” det är dom breda, ni kommer älska dom. MEN: Dom som har väldigt tunt/fint hår tycker både Emelie och jag att ni ska behålla dom vanliga fästena – men annars kör bara!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fint!

  Lisa 2018-01-19 18:13:46
  Svara
 • Har haft Hairtalk i 4 år nu och älskar det! Dock är det ganska avgörande att en bra frisör sätter i det. Har haft två sämre tillfällen. Håller med om att deras produkter är katastrof dåliga. Garantin borde inte hänga på att man använder dom, ist för att produkterna ska ingå i priset, sänk priset motsvarande och rekommendera lämpliga produkter.

  Jag brukar ha 3 paket och tycker det är gränsfall bara lite för lite. Verkar inte som man kan välja till några till fästen bara. Inte hos min frisör iaf. Skulle kanske 2 paket bredare fästen och ett vanligt göra det lilla extra? Vad är pris skillnaden på 3 eller 4 cm fästen?

  Malin 2018-01-19 12:49:29
  Svara
 • Åh samma sak känner jag. Hairtalk har fått en enormt framgångsrik marknadsföring tack vare alla bloggare, men jag blev också väldigt besviken på resultatet. Deras schampo, balsam m.m kan du slänga i soporna. Mitt hår blev heller inte rent, det blev torrt och klådan jag fick i hårbotten av deras produkter var hemsk! Jag använder nu Maria Nilas produkter och de fungerar utmärkt till både mitt eget hår och löshåret. Tillbaka till löshåret så var jag inte slls särskilt förtjust i deras fästen spm faktiskt stack ut från mitt egna hår bara efter någon vecka. Det är dessutom väldigt dyrt i längden att underhålla det då det knappast kan gå 8 veckor mellan frisörbesöken för att flytta upp fästena. Limmet på fästena har även en tendens att bli väldigt kladdigt och det i din tur också irriterar hårbotten..
  Nä.. jag är inte jätte nöjd, inte till vad det faktiskt kostar. Hairtalk känns varken lyxiga el prisvärda.

  Katarina 2018-01-19 10:08:13
  Svara
 • Men herregud vad snygg!

  jennifer 2018-01-18 10:00:19
  Svara
 • Hej!! Satte i hairtalk för 6 v sen men bara på sidorna. Har rätt tjockt hår men ville fylla ut lite där eftersom jag upplever att jag har mindre hår där!! Hade sett fram emot detta så sjukt mkt men upplever att det är mer negativt än positivt med det och det gör mig så besviken. Verkar som alla andra bara är sjukt nöjda!! Dax att sätta om dom nu om en vecka å nu vet jag verkligen inte hur jag ska göra… Har bara tvättat med och använt deras produkter och upplever att håret aldrig blir riktigt rent, det är som en hinna på det när jag fönat det färdigt!? Gör du på ngt speciellt sätt för att komma åt fästerna när du shamponerar, det är ju såå mkt hår och jag vet inte om det är det som gör att det blir så eller om det är mitt riktiga hår som inte blir rent av shampoot eller om det är balsamet som inte ska sköljas ur??? Dessutom började hörnen på fästena peka ut efter 3-4 veckor och det är ju inte speciellt kul. Vad gör jag för fel?? Sen tar det ju en evighet att föna det torrt nu när man inte får gå med det i en ”turban” en liten stund och det får torka på en aning i handduken!! Eftersom håret inte blir rent så måste jag ju tvätta det oftare och då blir det ju mer tidskrävande med föning och styling oxå… Annars har färgen varit kanon och dom har ju suttit fast även om dom börjar komma ut en aning för långt nu, haha!! Vore så glad om du kunde ge mig lite tips så jag kan få njuta av svallet ett tag till. Mvh Sara

  Sara 2018-01-18 09:57:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!