MR BIG har kommit

Hej finisar! 

Men okej, skeppet har kommit – vår nya soffa. Jag lämnade som sagt nycklarna i morse och ska jag vara ärlig så tyckte jag det var lite jobbigt. Jag är så tacksam och överlycklig över min och A’s nya lägenhet och skulle inte byta bort det mot någonting annat men jag är en enorm vanemänniska. Det menas att jag tycker förändringar är jobbigt, jag vill ha det på ett sätt och så ska det alltid vara. Jag är allt ifrån spontan, jag måste få information, låta det sjunka in och efter ett tag ta ett beslut. Under 2017 hände det väldigt mycket och mitt liv förändrades drastiskt vilket jag är överlycklig för men jag pratade med en vän om det också, tror jag sa något till er i höstas om det. Även när allt är roligt så upplever jag det som psykiskt jobbigt, lyxproblem tänker jag och kastar det under mattan. Men när jag väl pratar om det med folk så tycker alla att: ”Meh, klart att allt positivt är mycket att hantera också – likaså som jobbiga saker”.

Jag är en positiv människa, jag försöker alltid göra allt så bra som möjligt för andra och för mig själv. Jag har väldigt höga krav på mig själv så jag anser att det kan vara ett problem för mig. Jag jobbar på det och även om ni kanske har en bild av att jag alltid är glad och positiv så finns det en själ som kämpar varje dag med prestationsångest och att jag vill alltid vara duktig. Jag är rädd varje dag att någonting dåligt ska hända, vilket skrämmer mig. När man är som lyckligast och mår som bäst, då sköljer en våg över mig som säger ”Du har rätt mycket att förlora va?!”. Förstår ni hur jag menar? Kanske låter luddigt men jag kände bara att jag ville säga det till er nu när allt är så underbart att det är inte så att jag försöker visa upp någon ”perfekt” yta utan denna lycka har ett enormt stort pris känner jag.

HUR SOM, är det någonting som piggade upp mitt humör idag är vår nya, brutala soffa. Jag visade upp den på min Instastory (StyleElin) innan och jag vill ha ett till giftemål med denna soffa i vår känner jag. Det är den maffigaste, finaste och skönaste möbel jag någonsin har skådat. Den är från Bolia och heter Mr BIG, det är en tre sits med fotpall i blå sammet. Jag fick lite påtryckningar från folk att ”KÖP INTE SAMMET” pga allt damm och pga hundarna men vi har behandlat den och nu står den här. Jag packade upp och satte ihop den innan A kom hem och han ba: ”DRIVER DU?” – haha.

Ester blev lagomt nöjd och hoppade upp direkt. Imorgon kommer Torsten också, jag har saknat honom så sjukt mycket. Det blev en längre tid ifrån honom pga flytten, han blir så stressad bara utav att ta fram en flyttlåda eller packa en plastpåse. Jag hoppas han kommer trivas här också, det är så stort så hundarna kommer ha så roligt. Men nu ska jag slänga in en tvätt och därefter kolla på en serie. Jag jobbar full patte på salongen imorgon, ska faktiskt bli skönt att slippa flyttkaoset för en dag. Ha en underbar kväll fina ni. PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej! Superfin är soffan, vad heter färgen och tyget ni valt på den?
  Kram

  Jenny 2018-02-14 05:55:00
  Svara
 • Herregud! Färgen på soffan var ju så jäkla snygg! Jag har länge funderat på en mörkblå soffa men fegat ur, men nu är jag så sjukt sugen ?
  Kram!

  Jennifer 2018-01-20 19:05:44
  Svara
 • Hej, å Elin du e så goo?all lyck önskan till dig och tack för att du delar med dig så vi får vara med och få en nypa lycka vi med?

  malin 2018-01-20 15:08:05
  Svara
 • https://www.svtplay.se/video/15403521/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-18-avsnitt-7?start=auto&tab=2017

  Saga 2018-01-20 11:07:51
  Svara
 • Känner ofta så, skönt att höra att man inte är ensam!! Njut av lyckan vi har bara nuet! Så glad för din skull och kul att se att det kan vända till det positiva, känns hoppfullt för mig med!!

  Sofia 2018-01-19 21:39:37
  Svara
 • Kunde vart jag som skrev det där !!! Känner exakt så och skäms typ. Har kämpat för att då det jsg har idag (alltså nu snackar kag livet, inte prylar) och är sååå tacksam samtidigt som jag är livrädd. Skönt ibland att inte va ensam ?
  Jävligt snygg soffa, skulle dock va nersölad efter 7 min i mitt hem av barnen ?

  Jessica 2018-01-19 19:09:13
  Svara
 • Jag tycker inte om förändringar och därför tycker jag att det är jobbigt att vara i en relation.

  ErikaJ 2018-01-19 17:45:50
  Svara
 • Jag förstår vad du menar, trotts att man är världens lyckligaste så kan saker och ting lätt vända till det motsatta. Jag tror mig ha läst att det tar ca 2 år innan man känner någon, på riktigt. Under den tiden har man sett alla sidor och vart med om ups and downs. Jag tror att du kommer bli (trotts att du kanske redan är) ännu mer trygg i din och Andre’s relation och då kommer allt det andra kännas bättre och lättare, som tex förändringar och att prestera. tryggheten finns hos er två, i kombination. Jättefin soffa förövrigt 🙂

  Malin 2018-01-19 09:47:52
  Svara
 • Inte Mr Big utan Too Big 🙂
  Jätte snygg soffa men för stor för eran lägenhet tycker jag. Den var snyggare med en smalare mitten del. Och utan fotpall.
  https://www.bolia.com/sv-se/produkter/00-039-02_1757190/

  Maria 2018-01-18 22:45:18
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Om någon berättar något denne är väldigt glad över, varför känner du ett behov av att tala om att personen har fel och att du minsann har rätt? Nu förutsätter jag bara att du är likadan i verkliga livet, för varför skulle du inte vara det? Man behöver inte alltid komma med en åsikt, även om det finns ett öppet kommentarsfält. Soffan är ju redan köpt och i det här fallet har du inte ens sett hur soffan ser ut i rummet och tillsammans med andra möbler. Du har mao ingen aning och slutsatsen då blir ju att du bara är en oerhört oskön människa som vill göra någon annan ledsen och gömmer det bakom en liten smiley.

   Maja 2018-01-20 11:25:47
   Svara
   • Svar på Majas kommentar.

    ? härligt me nån som har cojones
    Elin är en tjej vi ska peppa, det förtjänar hon, ? väääldigt härlig soffa, tack för tt vi får följa me o inspireras??

    Emma 2018-01-21 02:34:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!