bröllopsplanering hos Valerie

Men hallå där finisar! 

Vet ni vad jag har gjort idag, jag har spenderat hela eftermiddagen på Valerie´s showroom med mina tärnor och testat klänningar, känt på tyger och kollat på olika modeller. Det är lite utav en dröm att träffas, planera och försöka föreställa sig hur den stora dagen kommer bli. Eftersom det är ett utomlands-bröllop så är det mycket mer som ska klaffa, alla ska ta sig ner och mycket måste vara klart långt innan. Både jag och A är överens att blått kommer vara huvudfärgen på detta bröllop och det finns så mycket olika nyanser, material och modeller på klänningar så det kommer ta ett halvår bara att bestämma det. Sedan kommer det vara varmt, solen kommer gassa på så det måste vi också tänka på. Jag vill inte att alla ska svettas och storkna på vigseln liksom.

Min lillasysters bebis, Molly var självklart med. En snällare, lugnare bebis får man leta efter – mosters älskling. Vi sa det också, vad ska Molly har för stass på sig – haha. Hon kommer vara ett år då så hon är nog uppe på benen, så sött!

Här testade Nicole en puder-rosa variant på klänning, älskar siden verkligen. Idag var bara en test på material och vad som passar dom. Jag vill att tärnorna ska känna sig bekväma, kunna röra på sig, inget material som klibbar fast när man blir varm osv. Ariane (Valeries syster) är den som är chefen för alla kläder – alltså den bästa stylisten som finns. Jag tycker det är viktigt att man få testa olika modeller på klänningar och vi ville även testa olika färger även om blått var redan bestämt.

(haha min blick – denna får jag när jag har fullt fokus) 

Här testar jag bara olika spetsar, vad som känns bäst på kroppen. Jag ska inte ha några av dessa klänningar utan vi testade, kände och klämde på vad som blir bäst. Jag vill ha en annan urringning både i ryggen och fram. Jag vill ha längre ett längre släp och vi har inte riktigt bestämt oss hur partiet runt armarna ska vara. Men det är just detta som är spännande, åhhh!!!

Jag passade på att mysa med Molly under tiden tjejerna prövade klänningar ❤️

Det är som att gå in i en godisbutik, man vill testa allt som är där. Jag ska nämligen på Guldbaggegalan imorgon och jag är ute i sista minuten med vilka kläder jag ska ha på mig. Här testade jag en underbar kostym, hur cool var den inte? Jag är mer klänning/kjol är kostym men jag var tvungen att testa den. Senaste månaden har jag tackat nej till det mesta tillställningarna pga flytten, jag har inget fokus att mingla och klä upp mig så därför är det bättre att lägga energi på en sak – flytten. Men jag vill så gärna gå på Guldbaggen imorgon och jag måste komma ikapp mitt liv lite känner jag. Hoppas ni har haft en underbar helg, nu kör vi igång en ny vecka imorgon. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Sorry men din ring ser ut som en FAKE kim kardashian ring! jätte fult känns som man bara kopierar, eller vill ha en stor sten men har inte råd med en 6 carat diamant ring! Menar ingen illa, hade sagt detta ärligt till dig ifall jag var din vän tycker inte det är en vigselring.

  Louise 2018-01-28 15:06:42
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise!
   Oj, vilken kommentar. Eh, ja alltså jag vet inte ens vad Kim K har för ring och vem vill kopiera en kändis ring ens? Jag har älskat denna ring sedan jag såg den för 6-7 år sedan och det är den finaste ring jag någonsin sett från den mest underbara killen som finns – DET går inte att kopiera. Men det är ju tur att du inte behöver ha den på ditt finger och att du finner en ring som betyder något för dig, det är det viktigaste än att bry sig vad andra tycker 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2018-01-28 15:19:49
   Svara
 • Den var fin men såg jättevarm ut, precis som de andra modellerna du visat upp. Italien på sommaren är i regel stekhett. Ska du verkligen ha långärmat, snortight, strukturerat och massa tjockt tyg? Det blir lätt 30-40 grader om det är soligt. Jag hade dött av värmeslag. Tänker att det är ännu viktigare för bruden att vara bekväm än för tärnorna, hemskt att svettas som en gris hela dagen, sminket rinner och man känner sig obekväm och klibbig. Hade satsat på bara axlar/halterneck/stroppar, gärna öppen rygg och luftigt tunnare tyg med vidd i kjolen. Chiffon+tunn spets ovanpå tex. Lite bohemsk och drömsk. Utslaget hår med små flätade detaljer eller half updo. Tror du skulle bli jättefin i det och då slipper du bli helt överupphettad. 🙂

  M 2018-01-22 15:47:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!