GULDBAGGEGALAN 2018

– Innehåller annonslänkar –

HIGLIGHTER (klick) LÖSÖGONFRANSAR (klick)LOCKTÅNG (klick)

Hej mina underbara! 

Hur mår ni idag? Det är måndag och min måndag kunde inte ha börjat bättre. Det är inte varje dag man får klä upp sig för att gå på gala, så härligt med kontraster. Jag blev bjuden till Guldbaggegalan och tog självklart med A och vi träffade upp lite folk som vi kände där också. Jag tänkte på det när jag var där, en väldig olik gala än vad jag är van vid. Det var en mycket äldre publik, hela skådespelareliten var på plats och det osade så mycket professionalitet om ni förstår hur jag menar. Alla var så fint uppklädda, jag spanade runt och sa för mig själv ”Åh, där är hon/han som var med i den filmen” – jag kände en enorm respekt på något vis. Det är som när man inte sett en film på länge så strudlar det gammal känsla i kroppen som du kan spola tillbaka när du ser en viss skådespelare.

Det var fullsmockat kring Cirkus denna brutalt kalla kväll. Jag tyckte så synd om vakterna som stod ute i kylan hela kvällen!

Jag var förbi Valerie butiken i Mood Gallerian innan och fick hem en helt magisk klänning. Jag sa först NEJ till Ariane men efter den vanliga övertygelsen så satt den som en dröm. Det var flera som bara ”Wow, vilken fin klänning” – jag blev så glad. Sedan kan man inte bli gladare när man har den vackraste, underbaraste skapelsen bredvid mig. Ursäkta men fyfasen vilken snygg karl jag har ❤️

Vi träffade på min favorit, Annica också. Stackaren, hon var så förkyld och hon somnade nästan på min axel när vi satt och kikade på galan.

Så maffigt, jag satt och gluttade på alla fina människor och applåderade så jag fick skavsår. En härlig kväll men vi gick hem tidigt då jag skulle upp tidigt idag för att riva av en fullspäckad dag på salongen. Tusen tack för inbjudan och en perfekt start på veckan ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Men alltså….så jäkla vacker! Din hy, ditt hår, din klänning, din utstrålning, din personlighet, din karl (haha)…hela du! Säger bara wow!
  Du inspirerar verkligen på så många sätt och jag ville bara att du skulle få veta det:) Ha en fin dag!

  PS något jag gärna skulle vilja se är en youtubevideo där du sminkar din bas och vilka dina favoritprodukter är. Vet att du gjort en innan men man hittar ju ständigt nya sätt och nya produkter att använda sig utav så skulle vara kul att se:)

  Många kramar till dig!

  Amanda 2018-01-24 10:22:18
  Svara
 • Fantastiskt vacker klänning och fantastiskt vackert par! Du verkar dessutom ha en sån varm personlighet! Din blogg och youtube gör mig glad, fortsätt som du gör. Kram!!

  Lovisa 2018-01-24 08:42:06
  Svara
 • Så fin!
  Kan du filma när du lockar ditt hår? <3

  Tilde 2018-01-23 20:38:11
  Svara
 • Skrattade hela galan igenom. Petra Mede är för jävla bra!!

  ErikaJ 2018-01-23 18:28:28
  Svara
 • Så snygga ni var!

  Josefine 2018-01-23 13:07:43 https://varmepumpeshopen.no/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!